Biricigm 2 ay12 günlük bebeğim. Kilosu 5000gr boyu 56 cm. İki aylık olanlar sizler nasılsınz? Mama ve anne sütü veriyrm da yetmiyomu acaba?
sayrannannesi Biricigm ayrıca doktorumda dahil bütün hepsi 4 aya kadar bebislerin boyu ölçülmez diyor yanlış sonuç verrmis
Biricigm sayrannannesi 2 aylıkken doktora gittiğimzde 4500tu kilosu. Doktor zayıf mamayı arttır demişti. O gün bugündür kilosunu kafama takıyorum
Ayyss Biricigm takma canım sakın çünkü kafayı yersin benim gibi, 2 ay 10 günlük 4900, doktor fena değil diyor, sadece anne sütü, mama vermiylrum
sayrannannesi Biricigm anlıyorum canim şu şekil söyleyim kaç kilo doğduğuna bağlı bu benim bebeğim 2650 doğdu ve 2 aylık ta 5100 gramdı gayet iyi denildi üzerine 400 /1300du heralde koyması gerekiyor
Lina07 Biricigm bizds 2 ay 11 günlüğuz çarşamba günü sağlı kocaginda bakildi kilo 4790 boyu 57 bizimki sizinkinden daha zayid ozamn bizimki sadece anne sütü ama benjmse aklimda o soru var acaba zayif mi diye ama doktor normal demişti bu ay ne dicek bakalim onu bekliorum
GulAyaz Biricigm bnce kafaya takma cnm.her bebek kilolu olacak diye birşey yok. Ayrıca doğum kilosuda önemli. Bebeklerde 1 yılda doğum kilosunun 3 katına çıkması normalmış.
Azizeguney Biricigm Ya nesi kötü Allah aşkına benim bebeğim 2 aylıkken 3 kiloydu da doktorum gayet sağlıklı diyodu kocaman oldu şimdi.
Feryal Biricigm Önemli olan doğum kilosunun üzerine aylık ne kadar gelişim gösterdiği. Bebeğiniz aylık 500 gr üzerinde alıyorsa sorun yoktur. Sevgiler
Sumeyyelan Biricigm Gayette güzel siz zayıf olduğuna buradaki insanların söylemiyormuş devam edeceksiniz yapmayın kilosunu sağlığını doktorunuz karar versin zayıflık şişmanlık önemli bişey değil sağlıklı olsun yeter ayına görene güzel
FerahKuzum Ya gerçekten insaanlarla dalga geçiyor olmalısınız. Çatlasın mı çocuk ya benim kızım 4 bçuk aylık 5 bçuk kilo. Merak etmeyn bebeğiniz tosun gibi.
Heide FerahKuzum abartmayın canım tosunluk falan bişey yok normal sınırlarda kilosu sizinki azmış diye sinirlenmeyin belki sizinki daha zayıf dogmusudr hanimefendininki 3100 doğmuş buna gore normal yani. Benim kızda 3100 doğdu 2 aylıkken 4900 du tosun falanda değildi. Smdi 4 ay 10 günlük 6500 kilo yine tosun falan değiliz. Tosun o 7 8 hatta 9 kilo yu bulan bebekler bizimkiler normal
BerenandMom FerahKuzum aynen benimkide öyle okuyunca bende sizin gibi dusundum sizinki kaç kg dogmustu
FerahKuzum Heide ne kdr çirkin bir laf sizinki azmış diye snirlenmeyin. Bebeğimin kilosunun normal gittiğini söylüyor doktorlarm sağlığı da yerinde. Sinirlendiğim o mu sizce?
Nesliimm Burada insanlar öyle kilolar boylar yazıyorlar ki etkileniyorsunuz. İnanın o boyların o kiloların bi önemi yok. Önemli olan sağlıklı olması ayına göre tepkilerinin normal olması. Hep diyorum kızım 2.800 doğmuştu. Hep zayıf bir bebekti.Şu anda 9 yaşında 33 kilo boyu da iyi . Yeme diyorum çocuğa. Çünkü zayıf çocuk zarif çocuktur. Oğlum şimdi 2 ay 7 günlük o 3240 doğdu 5600 59 cm. Anne sütü alıyor sadece. Peki şu anki kilosu ne için önemli sadece aylık gelişimi içimin bilgi veriyor. Hepsi ileride daha da değişecek.