Deletedmom090 sizi o kadar iyi anlıyorum ki 🙄 ben bebeğime tek bakıyorum eşimde çoğu zaman evde değil çalışıyor . Hiç alıştırmadım bebeğimi sallamaya bir ara Aİlemin yanına gittim ve annem sallamaya alıştırdı 😌 evime geri döndüğümde öyle zorluklar çektim ki 🤦🏻♀️ Ben şöyle bir yol izledim umarım size de fayda sağlar ..
öncelikle ilk gün sallayarak kaç dakika da uyuduğunu hesapladım örneğin 30 dakika ertesi gün 25 dakika salladım ertesi gün 20 her gün 5 dakika 5 dakika düşürdüm 15 dakikaya düştüğü zaman beysz gürültü açtım bebeğimin sarılacağı bir oyuncak verdim eline emziğini verdim ağzına tabi ki de pat diye uyumadı 😌 saatlerimi düzenli tuttum örneğin akşam uykusuna 8 de geçmesini istiyorsam ne olursa olsun akşam saat 8 de odadan dışarı çıkartmadım iyi geceler bebeğim dedikten sonra kesinlikle konuşmadım emziği düştü sadece emziğine müdahale ettim çok ağladığı zaman göğsümde sakinleştirdim tekrar yatırdım başta uyuması 1 saat sürerken şuan hiç birşey yapmıyorum odasına bırakıp çıkıyorum 😌