bgmarik Mom064 sabah öğle ve akşam 5 damla zinco verdim.Akşam saat 5 te de Biogaigayı verdim.Doktorumuz bu şekilde daha iyi olur dedi.Saatlere dikkat etmeniz gerek hep aynı saatte vermeye çalışın.
ilayda_hiranur Hilal-Yusuf günde bir kez sekiz damla veriyordum ben ama bence sabah 4 akşam 4 yap gerçi benim kızımda hiçbir işe yaramadı ama zinco ya geçtik çok şükür iyi oldu 🙏
Mslll Hilal-Yusuf günde 1 defa 5 damla doktorumuz demişti .mutlaka Aynı saatte vermelisin. Dolapta saklamak gerekiyor ayrıca .
Duruckl boncukhaniminannesi ağır gelmedi mi bende var ikisi versem bisey olur mu samp simlexs o ne işe yarıyo bigio ne işe yarıyo kizim 3 ay 12 günlük kulansam bisey olurmu ikisinide nasıl kluandiniz
boncukhaniminannesi Duruckl canım doktor önerisiyle 20 günlük Ken başladım gaz kabızlık karın ağrısı ve karnından artık sesler geliyordu gaz yüzünden bağırsakları vs bu yüzden kullandim. Biogaia 2×5 damla . Samb simlexs günde 3 kez 5 damla kullandım
YALCIN Mom064 olmaz canım ben 20 günlükken öyle vermeye başlamıştım bu bağırsak düzenleyici zaten bitkisel
Esilyaa Hilal-Yusuf Antibiyotik gibi düşünün mesela sabah 7.00 da 5 damla ve akşam 19.00 da 5 damla olarak verin. Dakikası dakikasına verirseniz daha çok etkisini görürsünüz doktorum beni o şekilde bilgilendirmişti.