anne15 Hilal-Yusuf geceleri ver demişti soktor ama ben sabahları yasadığım için sabah verdim . On damlaydı sanırım yanlıs olmasında günde bir kez
MinikOsman Hilal-Yusuf günde 1 kez hergün aynı saatte ve 5 damla vermek gerekiyor birde ilacı buzdolabında muhafaza etmen lazım. Prosedüründe de yazıyor bunlar
Addie487 MinikOsman açıldıktan sonra 4 hafta oda sıcaklığında saklanabilirde yazıyor. Çocuğa soğuk damla verip hasta etmeyin 😅
bgmarik Hilal-Yusuf biogaiga bir gaz damlası değil bağırsak düzenleyici.Yani tek başına kullanımı etkili olmayabilir ki bizde olmamıştı.Biz önce biogaiga( günde 1 defa 5 damla) + nurse harveys kullandık.Sonra Nurse harveys yerine zinco kullandık.Zincodan memnun kaldım.
Mom064 bgmarik ikisini günde nasıl kullandınıx bende bioagiayı kullanıyorum ama işe yaramıyo bebeğim 25günlük
YALCIN Akşamları 5 damla ama bebeğiniz çok gaz sancısı çekiyorsa sabah akşam 5 er damla verebiliyorsunuz benim bebeğim çok gaz sancısı çektiği için sabah 5 akşam 5 veriyorum doktor sorun olmaz dedi
boncukhaniminannesi Hilal-Yusuf canım günde iki kez 5 damla kullandım toplam 10 damla yani ama samp simlexs ilede destekledim kurtaricim oldu her ikiside
Duruckl boncukhaniminannesi ağır gelmedi mi bende var ikisi versem bisey olur mu samp simlexs o ne işe yarıyo bigio ne işe yarıyo kizim 3 ay 12 günlük kulansam bisey olurmu ikisinide nasıl kluandiniz
MinikOsman Addie487 doktor dolaba koy çalkala öğle ver demişti bana. Havalar biraz sıcak ondan öyle dedi herhalde bilemiyorum ama ben dolaba koyuyorum
MervEslinArden Hilal-Yusuf Günde 1 defa 5 damla verdim akşam saatleri başlardı hafif gaz sorunumuz dolapta muhafaza ediliyor faydasını da gördüm
bgmarik Mom064 sabah öğle ve akşam 5 damla zinco verdim.Akşam saat 5 te de Biogaigayı verdim.Doktorumuz bu şekilde daha iyi olur dedi.Saatlere dikkat etmeniz gerek hep aynı saatte vermeye çalışın.
YALCIN Mom064 olmaz canım ben 20 günlükken öyle vermeye başlamıştım bu bağırsak düzenleyici zaten bitkisel