mavisimmm20 Kizlar bebeğim 4 aylık olcak bukadar küçükken yuruteçe koyan var mı bebeğini doktorların onermedigini biliyorum sadece koydunuz mu merak ediyorum 🥰
Yigitinnannesi mavisimmm20 6 aylıkken koymuştum ben yurutece 4 ay biraz erken bence ama yinede siz bilirsiniz
Kitapkurdumom mavisimmm20 7 aylikken koydum, gunde 15 20 dk toplamda. 8.ay yurumeye başlayınca bi dahada kullanmadik. Ama 4.ay cok erken omurilik ve bacsk gelişimi açısından bi kac ay daha beklemenizde fayda var
mavisimmm20 Kitapkurdumom teşekkür ederim bende beklicem ozaman çünkü oturmak istiyor artık oturmak içinde erken dimi
Deletedmom414 mavisimmm20 bende yastıkla koyuyorum ama en fazla 10 dk yemek yerken tuvalete girerken falan. Kendi rahatsız oluyor ağlamaya vaşlıyor zaten
Kitapkurdumom mavisimmm20 aslinda kontrollu ve kosa sureli oturtabilirsiniz eger istiyorsa. 5er dakika. Hatta bazen daha az sureli 💕😊
mavisimmm20 Kitapkurdumom kucağımda yatay şekilde oturtuyorum ama o kendini öne atıyor tam oturmak istiyor bunun için erken sanırım bir ay erken doğdu bide 😂
Deletedmom400 mavisimmm20 5 aylıkken az az koymaya başlamıştık biz. Çünkü çok yürümek istiyordu yerinde durmuyordu belki enerjisini atar dedik 😹
Defnemm22 mavisimmm20 hayır asla böle Bi hata yapma bende koydum ama 9 aylıkken ondan önce zaten asla koyulmuyor
mavisimmm20 gezgin_anne bizimki çok kucak istiyor oturmak istiyor yatmaktan sıkıldı artık ama herkes geç koymuş bende korktum biraz smdi koymaya erken diye
Haticemree mavisimmm20 ben 5 5.5 aylik falandı koydum ama kısa surelerde zaten ayakları tam basmiyordu o zmn da suan 6.5 aylik artk cok rahat gidiyo hareket ediyor
bir_pasa_annesi mavisimmm20 öyle tam anlamıyla oturmuyırda hevesli kucagımızda oturuyor biraz yayırdıgımızda doğrulmaya calısıyor birazda yürüteçte alıstı sanırım oturup oturup ayaga kalkıyor
Arasannesi mavisimmm20 bız erkenden aldık ama koymadık canım suan 6 aylık hala koymadım yavas yavas koyacagım