KucukAslancik Kızlar bacağımda özellikle üst bölümünde aşırı batık oluştu bi anda oldu hiç anlamadım. Batıklar için iğneli epilasyon mu yoksa lazer epilasyon mu önerirsiniz? Yaptıran var mı?
Arasannesi KucukAslancik lazere yenı baslıyorum eşim kardesım ve gorumcem benden evvel basladı baay faydasını gordu batıklarıda bıtırıyormus
Mom095 KucukAslancik kesinlikle lazer epilasyon. İğneli epilasyon hem daha uzun sürer hem daha acılı bi işlem 🙋🏼♀️ Batıklara kesin çözüm jilet ponza taşı vs değil %100 lazer canım.
Deletedmom896 KucukAslancik Evet batıkların tek çözümü lazer epilasyon iğneli epilasyon sadece beyaz ve çok ince kıllarda uygulanır fakat enfeksiyon riski çok fazladır.
KucukAslancik Deletedmom348 kese atıyorum ponza taşıyla bi de jiletliyorum ama hiç geçecek gibi değil ya bi de leke leke duruyor çok çirkin 😩
KucukAslancik Arasannesi buz lazer mi acaba? Umarım ben de faydasını görürüm. En yakın zamanda başlayacağım
Arasannesi KucukAslancik evet buz başlık.valla bızımkıler cok memnun kaldı.15 gundur karantınadayız oncesınde 1 seans eşim gitti hepsi döküldü tüylerin.kız kardesım ve gorumcemde kışın başladırlar artık cıkmıyor dıyorlar cıkanlarda dökülüyormuş batık falanda kalmamıs
KucukAslancik Arasannesi ay allahım ben de en yakın zamanda gideyim. Yaz sezonu da bitti zaten tam zamanı valla
Arasannesi KucukAslancik aynen oyle zaten lazer kışın mantıklı ben de sıcaklar gecsın baslayacagım buyuk rahatlık
KucukAslancik Arasannesi işe başlayana kadar bitmiş de olur benim için bayağı iyi olacak. Umarım ikimiz de iyi sonuçlar alırız.
KucukAslancik Mom095 teşekkür ederim okuduğum birçok yerde böyle yazıyordu. Yaptırayım da kurtulayım çok sıkıntılı bir durum. Bacaklarım sivilce dolu gibi gözüküyor 😩
KucukAslancik Deletedmom896 aradığım güzellik salonu batıklar için iğneliyi öneriyorum dedi ama iğneli bayağı pahalıya geliyor. Ben de buz lazer istiyorum. Önce lazer yaptırıp batıklar geçmezse iğneli yaptırayım diyorum mümkün mü acaba? Çünkü batıklar sadece bir kısımda var.
Deletedmom896 KucukAslancik Çok sert kıllarınız varsa ve beyaz tenliyseniz alexsandirte lazer öneririm son 2-3 seans diode lazer yaptırabilirsiniz batıklar için ilk defa iğneli duyuyorum iğneli epilasyon genelde yüz bölgesinde önerilir ve tercih edilir
biraskmasali KucukAslancik lazer buz başlıklı başladım iğneli lazerde yanık izi oluşması muhtemel bide çok uzun zaman alıyor tek tek kıl kökünü bul yak sıkıntı
brns21 KucukAslancik lazer epilasyon yaptirmalisin acayip rahatlik bir kadinin kendine yapacagi en guzel iyilik
KucukAslancik brns21 öyledir tabii sürekli ağda yapmak çok zor ya valla aklım olsa evlenmeden önce giderdim. Boş zamanım daha çoktu😇
KucukAslancik Deletedmom896 ben de anlam veremedim görüşmeye gideceğim zaten konuşcam teşekkür ederim 😇❤️
Sydcan41 KucukAslancik benim koltuk altim öyleydi lazerle geçti şükür bende tüm bacak gitmek istiyor. Kesinlikle batıkları lazerden başka bişey geçirmiyor yanndavjel krem oneriyorlar ben kullanmadm halde gecti
KucukAslancik Sydcan41 valla çok sevindim bunları duyduğuma hep benle kalacaklar diye iyice kafama taktım.🥰