Ysmkzlbga Neden sürekli tekrar ediyor doğum yapalı 2ay10gün daha 1ay Önce oldum geçmesi 3gün sürdü fark ettim bi süt yolu tıkalı hep böylemi devam edecek
ogretmen1anne_ Ysmkzlbga bende ilk 3ay yaşadım canım tam bitti derken tekrar ediyordu ama inan tek çaresi o göğüsten bol bol emzirmek…iki gün emzir 3.gün farkedeceksin zaten
Maviiii95 Ysmkzlbga 2 ay 12 günlüğüz. Sen yine en son bi ay önce olmuşsun ben iki haftada bir mutlaka mastit belasıyla uğraşıyorum. Yıldım yeminle 🤦🏻♀️
BabyLinda Ysmkzlbga geçmiş olsun. margarin ve tereyağdan kesinlikle uzak durun. bende ilk başlarda olmuştum geçmişti. 6 aylık olcaz biz. dün tereyağını biraz fazla yedim bugün göğüsüm tıkanmıştı
Ysmkzlbga Maviiii95 sağlık ocağı banada dediki mastit oluyorsan sütün çok demekki demişti çok geçmiş olsun sanada
Leylaeren20 Canım valla 4 aylık olduk şuan göğsümde kocaman kitle gibi şişlikle dolasıyorum. Ne zaman biter bende bilmiyorum.
Leylaeren20 Ysmkzlbga yok yan yatarım hep. Hatta o solumda besikde yatıyor diye sağıma dönemiyorum bile.
Mualp Bende oldum mastit.Surekli dus aldim,sicak havlu koydum bol bol emzirdim ve beyaz lahana yapragini kaynatip yumusayinca sicakligi vücudu koyacak durumda oldugunda göğsüme koydum inanin cok faydasi oluyor.
Ysmkzlbga Cern göğüslerin den bir tanesi kızarıyor aşırı ağrıyor ve elini dokunduramayacak kadar acı var
Sydcan41 Kizim 10 aylıkken bende mastit olmuştum yürürken bile acıyordu kıpkırmızı olmuştu gogusum genel cerraha gittim antibiyotik tedavisi verdi bitince yine tekrarladı tekrar kullandım cerrahi müdahaleye kadar yolu var sürekli tekrarliyorsa bende bol bol emzrdm ama bı doktora gorunmenzde fayda var üstelik mastit meme enfeksiyonu dedi emzrdkten sonra göğüsün temzleyeblrsn ben atlattım çok şükür kızım bir buçuk yasnda hala emziriyorum
Happy_boy Ysmkzlbga arada bebeği ters emzirmek gerekiyor. Göğüsümde toplanma hissettiğim anda bunu yapıyorum geçiyor. Birde telli sütyen kullanmayın.
Cern Ysmkzlbga benimde bebeğim ilk emdiğinde 1 2 dakika süt gelmiyor Sonra birden tanzimli geliyor göğsüm dozlar bir şekil de. Oda mı mastit acaba
Yasemintutku Benimde başım belada..biri geçiyor diğeri başlıyor… Masaj duş emzirme sağma hepsini yapıyorum…dün ateşim çıkınca acile gittim.. Antibiyotik verdi bakalım
Ysmkzlbga Cern yok o değil Acile götürecek kadar ağır ha birde göğüsün altında kızarıklık oluşacak ,dokununca kitle hissediceksin