Nmmerve080 Kızımı emziriyorum altını değiştiriyorum ama gazını ve uykusunu yapamıyorum 19 günlüğüz kendimi çok kötü hissediyorum 😞😢
Perissmom Nmmerve080 tabi ki yetersiz değilsiniz, lohusalık psikolojisi bu, hepimiz aynı şekildeydik. Biraz sabır, geçecek❤️
Binnur94 Nmmerve080 bende senin gibiydim inan hergün ağlıyordum bakamıycam diyordum ama şimdi 1 ay 6 günlük olduk bile biraz daha sabret zamanla alısıcaksın
Duru345 Nmmerve080 İnan hepsi geçiyor bizde 42 günlük olduk hepsi geldi geçti enerjinizi yüksek tutun bir daha bu anlara geri dönemeyeceksiniz
Ela-gozlu Nmmerve080 hayır sakın öyle düşünme tabikide yetersin. Rabbim sana o gücü kuvveti verir. Sen hiç skntı yapma canım. Bu bir süreç daha neler gelicek önüne geçmek bu zamanları gülerek hatırlayacaksn
Slvr Zamanlar olur her şey bende senin gibiydim öyle hissediyor dum hatta ağlıyordum hergün çok şükür 3 aylık olduk .her şeyini ben yapıyorum en iyi şekilde.Allah yardimcin oluyor sadece dua et gecicek bu günler
Perissmom Nmmerve080 hepsi geçecek, ağlamak istiyorsanız ağlayın ama bilin ki bu hormonların bi oyunu size :)Bazen 10 tane çocuk büyütsen de o gazın çıkmayacağı varsa çıkmaz, o bebişin sahip olabileceği en iyi anne sizsiniz, mis kokusunun tadını çıkarın😍
calikusu Nmmerve080 bende oyleydim emin ol lohusaliktan oluyor bu günler geçecek bebeğin ve sen birbirinize alışma sürecindesiniz güzel günler sizi bekliyor bunu bil biz şimdi 2 ayı bitirdik çok şükür atlattık o günleri sende atlatacaksin bunu unutma
Cmertkul Ah o lohusalık insana neler düşündürüyor ünan hepsi geçecek zamanla için rahat olsun hepimiz bu yollardan geçiyoruz
Nmmerve080 Cmertkul aynen öyle şu an kayınvalidemdeyim ben yapamadıkca kötü oluyorum yardımcı oluyorlar ama en kendimde yapmak istiyorum artık
damlamirhat Nmmerve080 1 ay annemle birlikte baktık daha doğrusu 1 ay annemdi annesi öyle diyim ta ki tek başıma kalana kadar anne olduğumu anladım şuan 3 aylığız şükür herşeyin üstesinden geliyorum geliriz çünkü anneyiz 💪🏻😅🥰
Nmmerve080 damlamirhat şu an bende tek başıma kalmadım ama şu andada yapmak istiyorum çocuğumun ihtiyaçlarını 40 ı. Çıkınca tek kalacağız
Nisosfatos-34 Nmmerve080 lohusalık bitince bu düşüncelerde geçiyor merak etmeyin biraz zaman geçince maşallah büyütüm diyeceksin 😇ben daha ağır atlattım lohusalıgımı çok şükür geçti
Gok_53 Nmmerve080 canım hepimiz öyleyiz 17 günlük bebeğim emziremiyorum mama takviyesi ve sağıp veriyorum 🤷♀️ Ama takmıyorum çünkü iki gün önce çocuğun kontrol için doktora gittik ve doktoru o kadar güzel konuştu ki benimle girdiğimde ilk söylediği şey , seninle çocuğu konuşmayacağım sen bir annesin sen iyi ve mutluysan çocuğun çok sağlıklıdır sütsüzde büyür mamayla da büyür ama ne annesiz ne mutsuz bir anneyle büyümez çocuk 🥰 terapi gibi geldi bana ve hiç bir şeyi takma dedi İnan iki gündür psikolog desteği almış kadar mutlu ve pozitif 🌸 sende düşünme mutlu ol 🥰
My-Baby Nmmerve080 bu asamada sabretmek cok zor geliyo ama inan geciyo, ben de ayni boyleydim cok agliyodu sutum az geliyodu o zamanlar 15gunlukken mama takviyesine basladik suan 3ay 3gunluk olduk ve artik o dusuncelerden eser kalmadi. Bebegimle gecen zamanin tadini cikariyoruz🤗
mrvcr Nmmerve080 daha çok yenisiniz zamanla olacak hepsi. 19 günlükken kimse yapamıyo gaz çıkarma işini. kendinizi üzmeyin lütfen 🙏☺️