MrvNyzDua65 Kızım 10 aylık evimizde asla ses yükselmez kavga edilmez ama çocuğum en ufak sese korkup kendini kucağımıza atıyor başına böyle birşey gelen var mı 😥😥
Hiranurumm MrvNyzDua65 benim kizim 3 aylik oda oyle ilk dogdugundab beridir oksursek hapsursak parmak citlatsak bile oyle
Kbrayaman MrvNyzDua65 benim oğlum da 10 aylık ezan sesine yada sabit çıkan seslere fazla duyarlı hemen tedirgin oluyor hatta bugün bılendır sesine tir tir titredi sonuçta artık algıları daha fazla açık ve anlamaya alışmaya çalışıyorlar ben geçici korkular olduğunu düşünüyorum
Sda9191 MrvNyzDua65 beeeen. Elınden oyuncagı düşşün cıkan sese korkuyor kapı calıyor kımo dıyorum korkuyor ne yapcam şaşırdım😳
Blackbaby MrvNyzDua65 sezaryanın %90 ı korkuyor benim oğlumda aynı şekilde hapşirsak korkuyor öyle bir aglıyorki yere bişey düşürsek kapıyı açsak sıçrıyor falan ben bir araştırma yapmıştım sezaryanda o an doğmak için bir caba göstermediği için anne karnında uyurken falan bir anda kesip çıkarttıkları için o korku normalmış bilmem ne kadar doğru
Mom084 Blackbaby bende sezeryan doğum yaptım 2 yaşında ama korkuyla karşılaşmadık bunuda burda ilk defa duydum normal doğum yapan çocuklarda olmuyor mu ?? Kafamda deli sorular
bgmarik Blackbaby ben normal doğum yaptım ama 4 aylık kızımda bazı seslerden korkuyor.Özellikle ezan ve hapşırık.Pek onla ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Purelove46 Blackbaby benim oğlum 4 yaşında ambulans yüksek sesle geçsin yolda yanıma siner kendi yaşıtları bağırarak oyun oynasa korkar dibime girer benimki normal doğum ama 😐
Blackbaby MrvNyzDua65 benimde canımı çok sıkıyor bu durum birden ağlamaya başlayınca benimde elim ayagım dolanıyor rabbim korusun bebeklerimizi
PonciKom Mom084 hee bende ilk dfa duydum hahahah normel dogumlı cocuklr özel olarak gelıyor dunyaya herseye normel dogum şöyle normel dogan akıllımdıyorlar ya bunuda ılk dfa gordum duydum normel dogum cocukları özel yaratılıyor💁🏼♀️
Kubranoyan Benim oğlum da 9 aylık sadece bağıran çocukların sesinden korkuyor. Blender sesinden yetişkin sesinden falan korkmuyor. Bende üzülüyorum bu duruma. Bir de erkek çocuğu sürekli kız gibi ne ağlıyorsun diye yakıştırma yapıyorlar çok sinir bozucu
mrvcr MrvNyzDua65 benim oğlum da 8 aylık olacak nerdeyse. blender sesini duyunca başlıyodu ağlamaya. her seferinde yanına götürüp ne yaptığımı göstere göstere anlatarak biraz alıştırdım, ama hala biraz uzasa dudaklarını uzatıyor 😔
MrvNyzDua65 mrvcr ay inş biran evvel biter babasıyla dert edindik bunu evimizde yüksek sesle tv bile açılmaz herşeye engel olsam da dışardaki sese de maruz kalıp korkuyor