Durusumm Dlk_kk Bevek hasır hissedince.belli ediyor kendini zaten. Benim kizim da o zamanlar çok oturmak istiyordu ama korkuyordum kucağımda yari oturur pozisyonda oturtuyordum Besbucuk aylıkken desteksiz oturmaya basladi. Simdi de sürekli ayakta durmak istiyor😂
Minik_Asia Arkadaslar bebekler ne zaman hazir hissederse o zaman yavas yavas oturtabilirmisiz bu konuyu arastirdim 4. Aydan itibaren oturabilirmis ama kisa sureli ve sizin desteginiz ile kucagijizda oturtmaya baslayabilirsiniz
Dlk_kk Miraykiz58 benimki 3 buçuk aylıktı oturmak istiyordu ben oturtmuyorum. Suan 4. Aya girdi destekli bir şekilde denemek istedim baktın oturuyor ama halk arasında hep 6 aylıkken oturması gerektiği söylenir o yüzden yanları batar falan dedi büyüklerimiz bende korktum oturtmuyorum
Miraykiz58 Dlk_kk evet bebeğin oturma isteği görülüyor valla. Bende o yüzden destekli ni şekilde kısa kısa oturtuyorum. Küçükken bize de yapmışlar bir şey olmamış
Dlk_kk Rzgr benim bebeğimin vücut gelişimi önden gidiyor ayın 10unda kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek🤔
Deletedmom348 Dlk_kk Gelişim açısından erken. Tabiki bebeklerin genel olarak 4. Ayda hatta 3. Ayda bile %50 iş oturmak için çabalar. Ama doktorların önerdiği 5 buçuk 6 ayda destekli oturtmaktır.
Dlk_kk Derineda kucağımıza aldigimizda kendisini ileri doğru iterek oturmaya çalışıyor az az oturtuyorum valla ne gibi bir zararı olur ki
Albayrakokur Kızlar sprum hepinize oturmak istedğini nasıl anlıyosunuz benim bebeğim 3 aylık ama sürwkli kafasını kaldrıyor ikiye bükülücke nerdeyse kaldırmak isterken
Dlk_kk Albayrakokur ben kollarından tutup kendisini kaldirmasina yardımcı oluyordum baktım oturuyor ilk yanları batar diye hemen geri yatırdım daha sonra yastık koydum kafasının altına baktım kalkmaya çalışıyor kollarından tutunca da oturmak istiyor bu şekilde ilerledik bizde ara ara oturuyor kucagimda
Dlk_kk balarisi_2019 ben istemeden de kendisi oturmaya çalışıyor zaten pusett koydugumda kollarından destek alıp kalkmaya çalışıyor
Albayrakokur Dlk_kk benim ki de aynı hep yatrıyorum lafasıyla kalkıyo kalkmak istiyo doktora sormak lazım aslında bş ayı vardır bunun