Kubrakya Bebeğim 6. Hastalık geçiriyor galiba ve vücudunda döküntüler çıktı baya da fazla anladığım kadarıyla kaşıntı yapıyor bunun için ne yapmalıyım bilen var mı 😕🙏🏻
Nill16 Kubrakya benim oğlum da atlattı 15 kadar sürdü 2 farklı doktora götürdüm ikisi de aynı ilacı tavsiye etti kasıntı icin stilex jel 1 de deloday surup verildi mümkün oldukca suyla temas etmesin nemli kalmasın 3 güne 1 dus yaptırdım yüzünü soguk suyla yıkadm doktor tavsiyesi tabi geçmiş olsun
Hamzam Kubrakya 6. Hastalık nedir? 6. Ayda oluşabilecek bir hastalık mı Allah’ım yaa neler neler duyuyoruz, çok geçmiş olsun hiç fikrim yok,hemde üstte kalsın postunuz,
Azizeguney Kubrakya canım aynı hastalığı benim kızımda geçirdi kesinlikle hiçbir şekilde müdahale etmemen gerekiyor ben hastaneye gitmiştim çünkü doktor kesinlikle müdahale etme kendi kendine geçecek hatta geçerken vücudunda döküntü olacak demişti demekki seninki şu an geçiyor. En büyük belirtisi ateş ateşi çıkarsa ilik bezle ateşini çıktığı yerlere koyarsın
Kubrakya Hamzam 6.ay ila 2 yaş arasında oluyormuş yüksek ateş şikayeti ile başlayan ateş kesilince vücutta sanki kızamık gibi baya bir döküntü çıkan bir tür hastalık
Tugba10-5 Hamzam 6. Hastalık ateşle başlıyor 38 ve üstü şekilde sonra vücudunda kızamığa benzer döküntüler çıkıyor komple ve iki üç Güne kayboluyor herhangi bir ilaç ve krem olmuyor kendi kendine geçiyor bizim yaşadıklarımız bunlar bulaşıcı dedi çocuklarda genelde kreş çocuklarında oluyormuş ama benim kızımı 8 ayda buldu :)
Nill16 Kubrakya doktor söyledi 2 hafta izi kalmaz gecer diye gördükce ben de üzülüyordum gecicek canım sıkıntı yapma ☺
MomSEA Kubrakya 3. Gün döküntüden sonra geçiyor merak etmeyin yapacak bir şey de yok. 15 gün süren de duymadım daha önce
Nill16 Kubrakya vücuduna cok yayılmadı yüz çene kısmında yoğundu el ayak tabanında oluştu emzik kullanıyorsa mümkün oldukça verme canım nemli olmasın ağız çevresi bu hastalıkla emzik biraktırdm özellikle öpme öptürme çocuğu enfeksiyon olursa antibiyotik baslarım dedi bizim doktorumz gerek kalmadan gecti
SerpilG Kubrakya benim kızımda geçirdi 6. hastalık. İlk 5 gün ateş yaptı sonra 2 gün kızarıklık oldu. Geçti. 1 hafta sürüyormuş zaten.
SerpilG Kubrakya evet yüzünde çıktı çok aman aman kaşıntısı yoktu azıcık kaşınıyordu engellemeye çalıştım