Gzdee92 Kilo alimi şoyle oldu 3.gun kontrole gitmistik.dogum kilosundan 250 gram vermisti. Bir de 6.gun ben kontrole gidince bebisi de gosterdik yeniden. 3 gunde 200 gram almis. Doktor cok iyi, dedi. Nasil besliyorsaniz o sekil devam edin. 3.gun gittigimizde isterseniz demisti bir seer mama verin, ben de sadece 30 ml vermeye basladim gunde bir defa. Onun disinda emzirme. Çok aman aman degik sanki sutum ama iste. Bu sabah yine sagdim tek gogisten 50 ml cikti ama bir daha sagabilir miyim bipmiyorum cunku hep emiyor. Uyandiginda da gogsum tamamen bombos olmasin diye sagamiyorum pek. Bakalim 1.ay kontrolunde ne olacak kilosu. Yuzunde yenidogan aknesiymis bir suru kizarikliklr oldu onun icin getirwlim mi diye m3aaj attim doktora, spesifik bir tedavisi yok, sicak ve terlemeden kacinin, hee gun dus aldirin, 1.ayin sonunda kendikiginden gecer genellikle , Deyince gitmedik merak ediyorum evde tartiya once ben cikiyorum sonra onu kucagima aliyorum saglikli bi olcum degil tabii de almis gibi gorunuyor olmadi sali falan bir ayi beklemeden bi goturecegiz