qulistann hiç korkmayın yeniden dikilmesinden,iğneyle uyuşturucak sonuçta hiçbirşey hissetmeyeceksiniz.Şuankinden daha çok ağrınız olmaz hatta rahatlarsınız inşallah dikişten sonra.Dikişlerinizin kuru kalmasına özen gösterirseniz bir hafta içinde de toparlarsınız.Benim dikişlerim enfeksiyon kaptığı için iyileşmesi uzun sürdü kuru tutamadım pek sonradan öğrendim bazı şeyleri,her tuvaletten sonra ılık suyla temizlik ve kurutma makinesinin soğuk tarafıyla kurutmak iyi geliyor.birde doktorlar pansuman vermiyor genelde nedense ama bana sonradan verdi ıslak pansuman diye geçiyor adı, onun sayesinde dış dikişlerim 4,5 günde toparlamıştı onu da eczanede yaptır bence.bir de ped kullanmayıp pamuklu çamaşır giyerseniz çok iyi geliyor ped benim dikişlerimin iyileşmemesinin sebebi diyebilirim😓ben de çok çektim dikişlerimden kaç kere elle muayane edildi taze dikişlerim hem içten hem dıştan ama ona rağmen hiçde öyle bi acı hissetmedim tamamen psikolojik olarak çektim ve gerildim yani.Siz de beş dakikalık bir müdahale için kendinizi yıpratmayın🌸