Asuasu Huriye22 Merhaba. Sizin geldi mi kokunuz? Özellikle bu postu açıp baktım uzun süredir gelmeyenlerlele iligili. Aynı dertten muzdaribim.
Asuasu Huriye22 teşekkür ederim cevapladığınız için.uzun olmuş sizinki de benim ki gibi.. yani hiç mi yok az biraz olsun var mı?
Huriye22 Asuasu siz ne kadar zamandır öyleseniz. Bazı kokuları alıyorum ama bütün kokular aynı yani portakal da ozon da kayve de her koku aynı geliyor son 2 aydır öyleyim
Asuasu Huriye22 benim de 4 ay olacak. Belki size göre kısa diye düşünebilirsiniz ama bende hiç almıyorum. Sadece bi kaç gündür bende dizinle aynı durumu yaşıyorum aslında BM’yle çiçeksi gibi bir koku var burnumun ucunda. Ama çamaşır suyu kahve sıfır koku. Keskin kokular ama alamamıyorum hiç yok. Egzersiz yapıyor musunuz?
Huriye22 Asuasu anladım çok çok zor bir durum. Doktora gittiniz mi ben yurt dışındayim tedavisi var denildi ama açıkçası buraya pek güvenim olmadı korkuyorum. Covid geçirdikten sonra üstünüzde kaldı değil mi ?
Asuasu Turasra merhabalar koku duyunuz geri geldi mi tam anlamıyla? Birde hemşireyim diye yazdığınız için sormak istedim aylar sonra alamayıp tekrar koku almaya başlayanları duydunuz mu hastalarda?
Asuasu Huriye22 gerçekten zor bir durum. Bende bu forumu açıkçası bu durumdan sonra daha çok takip etmeye başladım benim gibi olanlar var mı diye.. açıkçası dünya genelinde bi durum olduğunun tedavisi nasıl olur olur mu o da bir soru işareti kafamda. Özellikle bebeği olanlar tabiki herkes için zor bi durum ama onun kokusu. İnsan eksik kalıyor gibi. İnşallah geçer Ümit etmekten başka birşey yok. Koku egzersizi yapıyorum ben siz?
hazalinannesi1705 Asuasu hastaneye gittim tedavisi yok ancak egzersizi var limon karanfil okaliptüs yağı ve gül yağı bunları her gün iki defa 20 saniye koklayın dedi doktor . Ben ilk etapta karanfil ve limonla başladım o bile etki etti eskiye nazaran daha iyi koku aliyorum yavaş yavaş geliyor .Ekjmden bu yana bende sorun yaşıyorum koku alamiyorum çok zor
Asuasu Huriye22 uçucu yağlar var onu alıyorsunuz. İnternette de yazıyor uygulaması. Limon,Gül,karanfil,okaliptüs gibi keskin 4 koku. Günde iki defa bu kokularla en az 2 dakika olacak şekilde koklama yapıyorsunuz.
Asuasu Huriye22 ben Ara sıra yapıyordum ama düzenli değil. Baktım aylar oldu koku alamıcam herhalde diye korkudan düzenli olarak 15-20 gündür yeni başladım desem yeri.
mom056 aysegullll Meltem53 bende nerdeyse 15 gündür koku almıyorum psikolojim bozuldu artık . Sıfır koku. Çamaşır suyu parfüm denedim ama asla almıyorum
Asuasu hazalinannesi1705 bende ekimden bu yana yaşıyorum bu sorunu koku egzersizi yapmaya başladım bende inşallah düzelir gerçekten insan çok üzülüyor.