Selinn22234 3aylik bir kizin var sağarak sütüm 30 cc ancak çıkıyor. Nasıl arttirabilirim . Galactago , humana çay,maltana içtim ama yok bi faydası ne yapmalıyım??
Balyanaklikiz Selinn22234 Ahh Bnde aynı durumdayım bnmde sağarak 40 cc ancak çıkıyor. Emmiyo sağarak vereyim diyorum ama süt yok🤷♀️ dediklerinizin hepsini bende kullandım. Bende bekleyeyim burada.
Sudeuzum00 Selinn22234 bende aynı durumdayım 27 günlüğüz hiç yok nerdeyse emziremiyorum Bile mama veriyorum ben
UmeyrBeram Selinn22234 su çok iç bide erik kompostosu çok artiriyo tatlı erikten komposto yap iç hurma incir bunlarda sütü artırır
Miraykiz58 Selinn22234 ahhh ahh ben de oyleydim ve kalmadi süt müt. Bestlak damlaz bulgur pilavi tahin dereotu dut ve kayisi kurusu cikolata pekmez rezene papatya humana cayi soğan corbasi neler neler denedim
Selinn22234 Balyanaklikiz gerçekten ne yaptıysan yok yok deliricem üzülüyorum mastit olmandan ne güzel gelirdi ama şimdi maleaef
Selinn22234 kerem-21 malesef ilk günden daha tutamadı tutmuyor hala uğraşıyorum ama yok bi ağlamak var sadece verdiğim zaman istemiyor. Bende emmek varken sağmak istemem ama malesef işte:(
Selinn22234 Sudeuzum00 inşallah gelir benim 2.5 aya kadar vardı sütün mastit olunca azaldı umarım sütün gelir
Oyacan34 UmeyrBeram erik kompostosu çok gaz yapıyo süt arttırıcam derken gazdan mahvaldu yavrucak napıcamı şaşırdm
Yagmuranne Bebeğin emdiği süt ile sizin sağdığınız aynı cc olmaz. Emiyor ise emzirmeye devam edin ki bebekte de meme reddi olmasın sütünüz çoğalsın. Bunun dışında bol su, mümkün ise dinlenme, uyku 😇
Merveasel2407 Selinn22234 mamsel diye çay kullanıyorum eczanelerde satılıyor mükkemel iyi humana felan halt etmiş yanında. Tavsiye ederim
pikacuu Selinn22234 Benim de sütüm azalmıştı. Buraya yazdım. Bir sürü şey yazdılar ve hepsini denedim. Ama en etkili olanı tahin helvası ekmek humana çayı su uyku oldu benim için. Yani anlayacağınız siz yemedikçe süt gelmez. Ben zayıflayacam diye diyet yapıyordum sütüm azaldı bir pişman oldum anlatamam. Sonra hep yedim yedim süt oldu bi de kaliteli süt oldu. Bende sağıp veriyorum bazen de emziriyorum. Ama size tavsiyem ekmeğin arasına tahin helvasını koyun humana çayıyla için. Bulgur tüketin dereotu tüketin mesela. Ben yeşilliklerden oluşan salata yapmıştım. İçinde biber soğan salatalık dereotu maydanoz yoğurt vardı bunu da deneyin derim. Sütünüz kesilmeden artırmaya bakın mutlaka. İnşallah işe yarar
Balbocegi Selinn22234 bir profesyonelden yardım mı alsanız? Eşimin kuzeninin bebeği de almıyordu göğsünü. Acıbadem hastanesinden hemşire gelfi evlerine. Onun sayesin de emdi bebek
Gizossoylu Selinn22234 anason al baharatcilarda satiliuor çay gibi demleyin 10 dakka bekletin ve için acayip süt yapıyor ve dereotuda