Yigitebru Evet böyle giderse kel kalıcam sac dökülmesine cozum bulan var mi ??? 4,5 ay önce Doğum yaptım Doğum sonrası olur diyorlar ama ne zaman geçecek yaa.. şampuan önerisi olan var mi ?
Cennetkusum Yigitebru bimde eyüp sabri tuncerin zeytinyağlı şampuanı var canim.%100 ,zeytinyağlı. Dökülmelere cok Iyi geliyor . Tavsiye ederim
Yzg Yigitebru herhal esences galiba ismini yanlış yazmış olabilirim doğal içerikli biraz pahalı ama şu an rosman da indirim de 1 alana 1 bedava 55 TL bende çok işe yaradı bide imom latte kullandım emziren anneler için vitamin tablet işe yaradı tavsiye ederim
Zelisblt Bnmde aşırı derece döküldü, pantene kullanıyordum değiştirdim duru kullandım eskisi gidi dökülüyor artık.
Balarisii Şampuan kesinlikle işe yaramıyor kendimden biliyorum kullanmadığım şampuan kalmadı 😒 kan değerlerinize baktırın vitamin ya da demir eksikliğinden kaynaklı dökülüyor genelde
Kiraz Yigitebru bende tatlış bir keltoş bebiş fotoğrafı bekliyordum başlıktan hayal kırıklığına uğradım 😐
Kiraz Yigitebru emziriyorsanız daha çok dökülecek yani kaç aylık annesi bilmiyorum ama bebeklerfde belli bir aydan sonra bizim saçlarımızın uzamasına yarayan vitaminler süt yoluyla bebeğe geçiyor o dönemde bebeklerin de saçları besleniyor gürleşiyor o yüzden bizimkikerde dökülüyor buna ben hiç bir çare bulamadım ama bebeğim malesef emmeyi bıraktı 1-2 ay sonrasında dökülm eski haline döndü normale
Celestial Yigitebru selyum diye bir şampuan var eczanelerde satılıyor. Üstünde kepek şampuanı yazıyor ama aşırı saç çıkardı bende. Bana dermatolog yazmıştı mantar için. Hem mantar gem kepek hem de dökülmeye iyi geliyor demek ki😁 yaklaşık 6 aydır kullanıyorum saçlarımda mini mini ekstra bukleler çıktı inanılmaz.
Prensannesiyimm Yigitebru ben sarımsak sürüyorum duş almadan 1 2 saat önce sonra güzelce yıkıyorum haftada bir de zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı sürüyorum sarımsak uzatıyor zeytinyağı parlaklık veriyor güçlendiriyor hindistan cevizi yağı ise güçlendiriyor