Serpil123455 hatunana zaten ben bebeğim bugün çok güzel uyudu dersem gece hiç uyumuyo denicem artık 😁
hatunana Serpil123455 2 gündür geceleri yarım saatte, saatte bir uyanıp omuzda gezdiriyorum. Demez olaydım 😅
TutuKelesh aslibaydu 4. aya gel görürsün 😂😂 İnşaAllah kolay atlatırsınız ama genelde işkence gibi bir şey. 35 gün sürüyor
Mabelle Serpil123455 aynı durumdayız ne elim tutuyor ne ayağım yemek bile yiyemiyorum eşimde yok tek başıma bakıyorum ınsallah hemen biter
Serpil123455 Mabelle sizin işiniz daha zor gerçekten en azından eşim yardinci oluyor bana kollarım tutmuyor benimde artik
Heide Serpil123455 bn 4 gündür çıkıyorum yarın eşim gececi mecbur annme gidicem çok korkyrm bska yerde hiç durmuyo ordada çıkıp gezdrcem sorun çıkarmaz umarm
TutuKelesh aslibaydu bana da yardım eden kimse yok. Yemek yapamıyorum ve aç kalıyorum bazen. Su bile içemiyorum o derece. Böbreklerim çatlıyor wc gidemiyorum. Eh eh daha neler neler ☹️
1515 MCK Philip avent biberonu alır bende aynı durumdayım uyku arasında emzirmeye çalışıyorum öbür türlü sağıp veriyorum
Ada_Deniz Serpil123455 uyumuor aç aç duruyorrr 😭😭😭 mama meme reddedior 🤦🏼♀️ Bir de sürekli ağlıyor 🥺🥺süreklide kucak da olmak istiyor banya wc lüks yemek bile yiyemiorum 😔 o yesin doysun da ben yemesem de olur çok üzülüorm iştah gitti die 😭
Burcugunes0 Ada_Deniz aynı şuan o durumdayım yani anlamıyorum emiyor ağlıyor sütüm mu az diyorum ama doktorda yetiyor sütun diyor .mama verdim içti dün bugün içmiyor kahvaltı vs hiç bişe yapamıyorum sütüm olmuyor mu diye de düşünüyorum 😑
Ada_Deniz Serpil123455 uyumuor aç aç duruyorrr 😭😭😭 mama meme reddedior 🤦🏼♀️ Bir de sürekli ağlıyor 🥺🥺süreklide kucak da olmak istiyor banya wc lüks yemek bile yiyemiorum 😔 o yesin doysun da ben yemesem de olur çok üzülüorm iştah gitti die 😭
Serpil123455 Ada_Deniz maalesef bu dönem böyle oluyormuş benim kızım da şuan meme artı mama gidiyorsutum odlugu halde emmedi ve sütüm azaldı artık bende aynı yemek banyo WC hepsi birar lüks oldu bide bende iki buçuk yaşında bı bebe daha var