Mes [silindi] merhaba oglum bir bucuk aylik bugün ateşi çıkti tahlil yaptilar cigrr filmi cektiler gribal enfeksiyon bu ilk hastaligimiz ciddi bi durummu bu süreci nasl atlatabiliriz
[silindi] Mes olabildiğince dikkat edilmeli bu zamanlarda ciğerlere inan hastalıklar ileri de de tekrarlayabiliyor. O yüzden tedavisini aksatmayın burnunu açık tutun
[silindi] Mrym66 sarılığı olduğu için olabilir uyanmasa bile siz zorla emzirmeye devam edin. Topuklarını sıkım altını değiştirin üzerini bi soyup giydirin o hareketle uyanacaktır
Dmt58 [silindi] merhaba. Gaz damlalarının bi işe yaramadığını, aksine daha kötü ettiğini düşünüyorum. Sizce gerçekten gaz damlası çocukta rahatlama yapıyor mu?
Aybarss_Mom [silindi] teşekkür ederim 😊 göz yaşı akıyor ama hala çapaklanma devam ediyor galiba tam açılmadı
Dmt58 KubraByhann naçizane ben cevap vereyim. 63 günlük bi oğlum var. Doğduğunda kundaklamadığım için bin pişmanım. Sürekli sıçramasına uyanıyordu. Yarım kundak yapabilirsiniz kalça çıkığı olmaması için. Kırkından sonra rahat uyur. Bizimki gibi sıçrayarak uyanmaz hep🤲🏻
Semxe [silindi] İyi akşamlar 😊 bebeğim 2 buçuk aylık. Doğduğu zaman işitme testi yapıldı fakan göz muayenesi yapılmadı. Göz muayenesi ne zaman yapılmalı? Geç mi kaldık yoksa? Teşekkürler 😊
[silindi] Semxe eskiden 6 aylık olana kadardı süresi şu an 3 aya indirdiler ilk 3 ay içinde yapılması öneriliyor
Mutlu-anne [silindi] meraba.yeni dogum yaptim saglik ocagi bana çiğ seyler yeme dedi bebegin gazi olur dedi meyve ozellikle kuruyemis yeme dedi dogru mu ya
RBH20 [silindi] merhabalar 25 günlük bebeğim avent emzik almıştık emmedi damaklısı aldık onu da emmiyor nasıl alıştırabilirim
[silindi] Mom0970 kıvamlı gibiyse geniz akıntısı olabilir hırıltısı oluyo mu? Beslendikten sonra tıkanması da büyük ihtimalle gazını çıkartırken bir miktar mama kaçıyodur ve onu yutarken boğazına kaçıyordur
Mom0970 [silindi] kıvamlı gibi balgam gibi geldi bir iki defa yatırırken yüksek yatıyorum uyudugumda genzine kaçmasın diye doktora gidicez de görünür mü geniz akıntısı olup olmadığı . Cok teşekkür ederim cevaplarınız icin [silindi]
[silindi] Premses1anne hiç bir şey yapmanıza gerek yok akıntı kanama koku yoksa düşer benim oğlumunda 17. Gün düştü ☺️
smrdrnmrt [silindi] kundaklamayi doktorlar tavsiye etmiyor hastanede de dogum sonrasi kundaklamiyorlar dogrusu ne bu isin🤷🏻♀️
[silindi] Alpaslaninannesii kulak kiridir kulakta olduğunu hiç duymadım görmedim. Normal kulak kirinin çıkması gayet normal
ftmasmsk [silindi] merhaba, 2 aylık bebeğim var. Sütüm az gelince sinirleniyor ve ağlamaya başlıyor. Mama veriyorum. Biberon ile vermeye korkuyorum biberona alışır göğsümü almaz diye. Çay kaşığı ile veriyorum. Ama bu seferde doyduğunu anlamıyor. Napmalıyım?
[silindi] ftmasmsk emme duygusu tatmin olmadığı için mutlaka sık sık emzirin sütünüz artsın. Bol su için. Hala az geliyorsa EDS sistemine bir göz atın