[silindi] SSEYb-42 emmesi için zamana ihtiyacı var henüz çok küçük uyku düzeni ve kucak içinde nasıl alıştırırsanız öyle gider yatağında uyutmayı deneyin
[silindi] Seymanurkirdar yanında olduğunu sürece yüzüstü yatabilir ama yüzüstü yatırıp yanından ayrılmayın
[silindi] Gdgonca zeytinyağ değilde bebek losyonu ile nemlendirmeyi deneyin bir de her banyoda şampuan kullanmayın. Sürekli sağa ve sol olmak üzere yan çevirin uyanıkken de yüzüstü yatırın kafa şekli öyle düzelir
[silindi] cansugvnckol devamlı mukuslu kaka yapmıyorsa bir şey olmaz ama her bezinde mukusluysa o zaman doktora götürün
Miracs 6 aydan önce ek gıda yasak bunu biliyorum ama mesela anne sütünden yoğurt mayalayıp versek 4-5 aylık bu da yasak mı ? Teşekkürler ☺️
[silindi] Elmaliturta_ Üç ay ek gıda için çok erken daha Bağırsakları Ve midesi onu sindirebilecek durumda değil
Busesrmz [silindi] [silindi] bu arda oğlum durmaduğı için hep kucağımda bu yüzcen de günde en fazla 2-3 öğün yiyorum yine de sütüm yarıyomudur bu kiloya ulaştıysa
Gunesmavi [silindi] merhaba bebeğim 49 günlük ve 3 gündür kakasını yapamıyor e haliyle bu durum bebeğimi çok rahatsız ediyo uyku düzeni dahi bozuldu ama gazını çıkarıyor öneriniz nedir bu durumda ne yapmalıyım
Biricigm Gunesmavi benm bebeğim 15 gün yapamadığı olmuştu o zmnlar. Normal şuan o kadar geç yapması. Rahatsız olabilir ama en çok gazdan dolayı rahatsız olurlar.
[silindi] Hepimom Sütü size azmış gibi gelebilir ama emin olun emzirdikçe o göğsünüzdeki süt artacak. Son sütü alması için de bebeğin en az 15 20 dakika emmesi öneriliyor
[silindi] Kayabeyza İlk altı ay anne sütünden başka bir şey önermiyoruz siz kendiniz için sütünüzden bebeğe geçsin