Eymenismail Deletedmom16 yarım su bardağı kaynamış suya bi çağ kaşığı karbonat at tülbentle ağzının içini sil doktor dedi ben yaptım geçti şükür
Asilkutay Merhabalar birşey soracak istiyorum bebeğim kırk günlük biz bi sarılık geçirdik mavi ışık tedavisi gördük ondan sonra ben biraz panik yaptım sürekli emzirdim şimdi sürekli memede duruyor orda şekerleme uykusu yapıyor gündüzleri beşiğinde uyumuyor hep mememde bıraktığı zaman ağlıyor be yapmalıyım [silindi]
[silindi] Asilkutay şekerleme değiş de derin uykuya geçmesini sağlayın güzelce emzirip gazını çıkartıp öyle uyutmayı deneyin. Emerken karnı doysun yani 5 dk emip bırakıyorsa uyandırıp emzirmeye devam edin
Sule_defne01 Ozgetskn aman bacım bende sezeryan oldum göğsüm taşlaşti bebek ememedi ucunu son çare pompa aldım sağdım yumusattim bebek de emmeye başladı
[silindi] Eymenalpinannesi probiyotiklerin bağırsakları etki etmesi neredeyse 10 15 günü buluyor. Ağrı kesici gibi içeyim hemen geçsin etkisi yok maalesef. Siz kullanmaya devam edin zamanla etkisini göreceksiniz
[silindi] 163325 gaz sancısı olabilir mi? 3 ay çok uzun bir süre doktor kontrollerinde mutlaka bundan bahsedin
Seymanur12 [silindi] bebeğim bazen emmek istemiyor ağlıyor göğsümde genelde emiyor emmek istemediği zamanlar oluyor neden öyle yapıyor mama kullanmıyorum sadece beni emiyor 2 aylık bide ellerini çok emiyor neden olabilir bir de kalça ultrasonu için bize 29 eylüle gün verdiler 3 aylık oluyor 4 aya kadar yapılıyor dedi doktor doğru mudur?
[silindi] Seymanur12 normal süresi 2 ayın sonuna kadar ama doktorunuz öyle dediyse vardır bir bildiği 🧐 emmek sorununa gelirsekte gaz problemi olabilir
Mine14 Bebeğim 3.5 aylık ne meme emmek istiyor koyduğum zmn reddediyo biberonda aynı şekil diliyle itiyo mamayı mecbur kaşıkla veriyorum aç kalmasın diye ne kdr doğru bilemiyorum neden yemek istemiuo ağzında pamukçuk ta yok burnu tıkalıda değil
[silindi] Mine14 gaz problemi olabilir. Gazlı bebekler emmek ister ama karnı gazla dolu olduğu için her bir yudum onları rahatsız eder
ipek_balkizim [silindi] merhaba bebegim 3.7 gunluk kollarini baglamadan yatmaz bu zamanda rahat olmadigini dusunuyorum aceba baglamadin uyumayi nasil ogrete bilirim??
[silindi] ipek_balkizim kollarını bağlamak bir zarar vermez eğer öyle rahat uyuyorsa uyusun büyükçe zaten bağlatmıcak
[silindi] Suzuk dilinde pamukçuk olmuşsa canı yandığı için beslenmeyi reddetiyor olabilir. Pamukçuk için ilaç kullanmanız gerek doktorunuza danışıp ilaca başlayın. Burnunu da sık sık temizleyin ve bulunduğu ortamı nemlendirin
Suzuk [silindi] emmeyi reddetmiyor sadece biberon u mamadan ağzına damlattigimizdada çok ağlıyor kaşıkla su verdimizde yalaniyor aşırı gaz ina öneriniz varmi teşekkür ederim
[silindi] Miniknehir bebeğinize hangisi şyi geliyorsa onu kullanım tabiki her bebeğe aynı mama iyi gelmez. Enzirmeyi de ihmal etmeyin mutlaka mamadan önce emzirin
[silindi] [silindi] tabiki başlayabilirsiniz bebeğin bir yerden beslenmesi gerek sonuçta. Burda önemli olan bebeğe uygun doktorun önerdiği mamayı vermek
[silindi] Kevser3 siz içebilirsiniz sütünüzden bebeğe de geçer. Bebeğinizin gazı içinde öncelikle probiyotik damla başlayabilirsiniz. Doktorunuza danışın o size yazar
haticesaka46 [silindi] merhaba bebeğim kırk günlük uyku düzenimiz hiç yok gündüzleri biraz uyuyor gecede saat on iki gibi uyanıp gece saat iki üç olmadan uyumuyor gaz sıkıntımız var uyku esnasında sürekli ıkınıyor gaz damlası kullandığımız halde . Birde bir kaç gündür kakasını yeşil renkli yapıyor neden acaba bunlatın olmaması için neler yapabilirim
[silindi] haticesaka46 gece gündüz ayrımı olmadığı için gece uyanık kalıyordur. Gündüz aydınlık biraz sesli ortamda uyutmaya çalışırsın gece loş ve sessiz ortamda uyutun böyle böyle gece ve gündüzün ayırt edecek. Gaz içinde damlayı em az 2 hafta kullanmanıx gerekiylr faydasını görmek için