Fatmamiran Merhaba benim bebeğim 35 günlük kaka yapmada zorlaniyo sadece masajla yapiyo hergun yapma isteği War ne yapmalıyım acil cewaplarsaniz rica etsem
[silindi] Fatmamiran anne sütüyle mi besleniyor mamayla mı? Eğer mamaysa değiştirin. Anne sütüyle besleniyorsa gayet normal bağırmak florası daha tam oluşmadığı için zorlanabilir. Doktorunuzdan probiyotik isteyebilirsiniz
MinikOsman Fatmamiran nasıl bir masaj yapıyorsunuz video linki var mı acaba ? Ben masaj da yapsam zeytinyağı da içirsem yapmıyor 30 günlük 😕
[silindi] Duygunida hayır önemli değil. Ama sürekli o delikten dışarıya doğru bi şişlik çıkıntı varsa göbek fıtığı olabilir. Takip etmelisiniz
Azragul [silindi] 2ay24gunluk ve hala memeye alisamadik sizce napmaliyim mama da icmiyor biberon kabul etmiyor uykudayken veriyorum ama oda çok az emiyor doğum kilomuzun ikiye katlayamadik hala
[silindi] Azragul meme biberon gitmemeye balışın yani çocuğun aklı karışmasın. Olabildiğince çok emzirmeyi deneyin.
Tuannam Azragul bizde de o durum var malesef bizde 2ay 5 gun olduk halen bide bugun iki gun dur saatlerce ac kalıp yatıyor yaemeden kafayı yedim resmen bir bebek ac yata bilirmii
Melindam AntikSokrates Pamukçuk Anne Sütünden Kaynaklı Oluyor Kalan anne Sütü Artığı Oluyor.Yarım Çay Bardağı Suya 1 Çay Kaşığı Karbonat Koyun Ve Temiz Bezi Suya Batırıp Silin Dilinin Üstünğ
AntikSokrates Melindam bebeğim 20 günlük birşey olmaz dimi karbonat ile sildikten sonra dilinde acı tat olur mu
[silindi] Seymayzclar0 eğer uyanık kaldığı süre de keyfi yerinde ağlamıyorsa uykusu yetiyordur. Bir de gündüzleri sessiz sakin ve biraz da serin bir ortamda uyku kalitesini arttırmayı deneyin. Hava sıcak olduğu içinde uyuyamıyor olabilir
[silindi] nrnyrk yediklerinize dikkat edin belki yediğiniz bir şeyden geçiyordur. Sürekli böyle oluyorsa doktora gitmelisiniz alerji testi net bir cevap verecektir
Rabia4137 [silindi] 40 günlük erkek bebeğim var ve gaz sancısı çok oluyor günde bir kez 5 damla biogaia kullanıyorum fakat yeterli gelmiyor sanırım çok ağlıyor ve ıkınıyor ben karnını avdukça daha çok ağlıyor kendim de rezene çayı içiyorum ama fayda etmiyor bu konu hakkında bilgi almak istiyorum teşekkürler
[silindi] Rabia4137 sıcak duş, karnına ılık havlu, beyaz gürültü, gaz masajı deneyin. Doktorunuza danışıp biogaia nın yanına başka bir gaz damlası daha eklemesini isteyin
Hanibraya Merhaba öncelikle teşekkürler böyle bir post açtığınız için . Benim sorum şu . Bebeğim 10 günlük . Sürekli memedeyiz bundan şikayetçi değilim . Emiyor ne zaman isterse bırakıyor . Gazını çıkartırken uyanıyor sonra tekrar meme . Bazen gazını çıkarmadan uyutuyorum bu sefer gözümü ayırmıyorum üzerinden çünkü kusabiliyor . Gazını onu uyandırmadan nasıl çıkarabilirim yoksa uykuya geçmesi 2 saati bulabiliyor ? [silindi]
[silindi] Hanibraya karnı tam doymuşsa gazını çıkarttıktan sonra uyanmaz aksine daha rahat uykuya geçer. Aktif emdiğinden ve süt çektiğinden emin olun 🌸
Deletedmom418 [silindi] peki öksürmeyip tıkandıysa ne yapılması lazım acaba. Çok korkutucu bi durım 😖
[silindi] Deletedmom418 bebek ve çocuklar için ilkyardım bilmek gerek. Kimse yaşamasın inşallah bunu uygulamalı anlatmak gerekir. Dilerseniz internetten araştırabilirsiniz
[silindi] 345834 kendi kendine kaçan kirpiği çıkaracaktır. Siz bir müdahelede bulunmayın enfeksiyon kapabilir. İlk 6 ay sadece anne sütü 👍🏻 Sütünüz bebeğinize yetecektir suya gerek yok
345834 [silindi] çok sağolun peki bir sorum dahs olacaktı, bebeğim geçen hafta verem aşısı oldu ve hemşire aşının olduğu bölgeyi 6 ay kadar liflemeyşn dedi eşimin annesi dalgınlıkla tülbentle lifledi o bölgeyi bir sıkıntı olur mu
TospikOglusum [silindi] merhaba çok.guzel bir post olmuş öncelikle onu belirtmek.isterim😊2ay 6gunluk.bebegim var gece bi yada iki kez mama veriyrm gündüzleri ise anne sütü peki şu vermeli miyim?verirsem her yedrmeden sonra mi vermeyin dersinizde böbereklerine herhangi bir zarari olmaz mı?birde kafa yapısı ile ilgili birşey merak ediyrm bebeğim çok hareketli her yoneyatryrm fakat kendi.iatedigi pozisyona dönüyo kafa yapısı bozuk olur mu ?
[silindi] sapling huzursuzluğu var mı durduk yere ağlamak vs gibi Yada kulak akıntısı ? Orta kulak intihabı olmuş olabilir
sapling [silindi] mızırdanıyor ama sürekli değil. Kulağını her gün temizlememe rağmen kir çıkıyor gene de
[silindi] Azrazerin o zaman makas şeklinde tutarak emzirmeyi deneyin yada emzirme öncesinde sütünüzü biraz sağın. Bir diğer yolda siz biraz sırt üstü yatar Pozisyonda durup emzirmeyi deneyin
baloglum2 [silindi] merhabalar.Oğlumun iki gündür sesi düştü biraz.Birkaç gün değişik sesler çıkardı yordu boğazını diye düşünüyorum ama sormak istedim 😊
[silindi] nejdetberk döküntü tarzı nasıl o önemli. Bu sıcaklarda en büyük etken isilik maalesef. Ayak hareketi de bana gaz gibi geldi annesi. Gazlı bir bebek mi ?