HemsireAna Merhaba kızlar, 57 günlük bebeğim kundak yapıp uyutuyorum çünkü başka türlü asla uyumuyor sürekli kendini uyandırıyor hareket edip 🤦🏻♀️ Bu yüzden de sürekli yan yatırıyorum. Siz neler yapıyorsunuz ? Var mı farklı yöntemleriniz 🤩
Derosss HemsireAna bende yapmıştım kundak gerçekten uykuya geçişleri daha kolay oluyodu ama daha sonra asla istemedi yapmamı ağladı elini kolunu sallaya sallaya uyumaya başladı daha yapmadım ama bence güzel bir şey kundak 😂
Hn-123 HemsireAna bende hep böyle uyuttum 3-4 ay olana kadar diğer türlü hemen uyanıyordu aşagı kısmını çok sıkı bağlamayın sadece
Mltmdfn HemsireAna suan 3 aylığız doktorumuz kundak yapma artık dedi zaten ilk 1 ay yapabildim sonra elini kapattırmak istemedi anası gıbı dara gelemiyo😂
2girlsmom HemsireAna bende 5 aya kadar kundak yaptım sonra kendim bıraktım rahat uyusun diye 😄 arkadaşımın oglu 1.5 yaşında hala kundak yapıyor
SheShines HemsireAna Oğlum kendini sürekli ellerinle uyandırdığı için bu çözümü bulduk , Kundak candır😅
Mltmdfn HemsireAna biz de onlar da sağlıklı olsun da bir şekilde büyüyolar bak 3 ayı bitecek bizimkinin ne cabuk diyorum gözümün önünde büyüyosun anlasana😂
HemsireAna 2girlsmom kendini uyandırmasa bişey değil de bu sefer uyku kalitesi bozuluyor huzursuz oluyor 😔
Tortilla_ HemsireAna Benim kızımda öyleydi ve hala da öyle ( 5 ay 14 günlük) 🤪 Şuan tülbentle kollarını bağladım ve uyuttum. Yoksa sürekli kıpır kıpır ve uyumuyor
Tortilla_ HemsireAna valla kundak tek çözüm. Üzülüyorum da rahat yatmak varken eli kolu bağlı yatiyo 😓 Bi gece derin uykuda serbest yatıyor