Aaceylans Zeyneb 175 boyum bar 20 kilo aldım 30 aralıkta doğum yaptım 8 kilo gitti şimdi de kalanı nasıl versem diye düşünüyorum 😁
Minnosbebe [bilinmeyen] benimde bebegimde sut alerjisi var sizin ki kac aylik ? Birde cozebildiniz mi ben diyet yaptigim halde cozemiyoruz gecmiyor alerjisi :(
Papatyam Zeyneb cozun 172 64 ile hamile kaldım 84 ile doğurdum Su an 70 kiloyu m hedef 62 :) Şimdilik porsiyonları küçülttüm yine herşeyden azar azar yiyorum.
nehygmr Zeyneb 171cm boy 59 kiloyla hamıle kaldım. 70 le doguma gıttım su an 60 kiloyum. Bebegım huzursuz olunca stresten yıyemedm, sureklı hareket bir sey kalmadı
ElifKaratas Zeyneb 174 boy 87 kılo😂😂 90 la hamile kaldm 102 ile doğum yaptm 1 hafta içinde 87 e düştüm bende anlamadım ama iyi oldu 😂😂😂 ama bu aralar iştahım açıldı yaaaa
Aaceylans Kturna bende 20 kilo alınca herkes iyi kiloda bebek doğurursun demişti 3200 anca doğurabilsim😊
Gmzakn Zeyneb niye biz 1.65 leri eziyorsunuz çok alındım 😂😂😂 kızlar takmayın bu kadar emziriyorsunuz iner sonra yavaş yavaş
ilknurcelik Zeyneb boy 1.78 cm. 79 kilo ile hamile kaldım 103 kilo ile doğuma gittim. Şu an 80 kiloyum ama tekrar hamileyim inşallah ilki gibi çok kilo almam ki almam çünkü bebeğim çok hareketli 💃🏼
Selma42 Zeyneb 174 Boy. 64-65 le hamile kaldım 75 le Doğum yaptım. 20 gün oldu Doğum yapalı 68 kiloyum.
diclemahmut Zeyneb 1.72 boyum kilo icin bisey yapmadim dogumdan hemen sonra kendiliginden 8 kilo gitti eski kiloma geldim şükür
ikos58 Zeyneb 174 boyum. Hamılelıkte 4.5 kg aldım sezeryan sonrası 7kg verdım fakat emzırmeye zorlama donemınde tekrar o 7kg yı aldım. Suan dıyetteyım bebegım 6.5 aylık 😂
Minnosbebe [bilinmeyen] bizim ki 4,5 aylık bende ayni sekilde cok sıkı bir diyet yapiyorum ama bi turlu gecmiyor doktor doktor geziyoruz :(
Zeyneb DefneErcis eksi kilo ile doguma gidince de cocuk normal kilo sinirlarinda oluormu bunu cok merak ediorum.Arti 20 ile gittim 2800 dogdu orasi ayri bir konu ama.
DefneErcis Zeyneb 2750 doğdu kızım. 9 ay boyunca bulantı kusma sebebi ile beslenemedim serumlarla yaşadım. Ultrasonda 3300 görünüyordu ama doğduğunda 2750 doğdu normal dedi doktorumuz. 78 den 63 e düştüm ilk 4 ayda. 5 ayda 4 kilo alabildim ve Doğumdan sonra vermedim.