Zeyneb Kizlar merhaba Kacla hamile kaldiniz kacla bitirdiniz ve zayiflamak icin neler yaptiniz?koca popo ve kalin bacaklarla selamlar.Ben nerde yanlis yaptimmmm:)
Kturna Zeyneb 1.74 boyum 75le hamile kaldım 90 la doguma gittim şimdi 80 kiloyum kızım 18 günlük Umarım 60 a düşerim 😂😂 Evlenmeden önce öyleydim 😒
Dodonay Zeyneb rekor sanırım bndedir 😊 1.80 61ile hamile kaldım çok zayıftım. 73ü gördüm. Doğumdan sonra 67idim. Şuan kaçım hiçbi fikrim yok.
Senammm Zeyneb 1.72 boyum var 68 ile hamıle kaldım 95 le dogum yaptm 27 kılo aldım ödem cok fazlaydı hamılelıgımın son 2 ayı dıyetle gectı dogumdan sonra 15 kg gıtmıs tı ama suan kac kıloyum bilmiyorum 🙊
DurununAnnesi Beklemedeyim bende 1.71 boy kilom 54du hamile kaldım ,doğuma 74ile gittim.suan kızım 5,5aylik 63kilodayim inmiyor bı turlu çabucak nasıl zyiflicaz
Ilknuraltinel 60Kiloyla kaldım canım 76kiloyla sezeryan doğum yaptım 1ay erken doğdu oglum Şuan da kilom 65 ve boyum 1.80 😄 hiç catlagim yoktu doğum yaptım çatlaklar oldu ve allahtan bi tane oda hatıra kalsın napalim
Zeyneb Boy 174 63 le hamile kaldim 82 ile bitirdim 2.5 ay gecti 70 kiloyum 63 bile hic olmamistim. Hormon ilaclariyla sisip hamile kalmak ve sonrasinda alisik olmadigin kilolarda olmak cok sinir bozucu.
DesorLiviya Zeyneb saol canm ilk 5 ay hep kustum hic birsey yiyemedim sonrada gebelik şekeri ciktigi icin diyet yapmak zorunda kaldım ondan kilo almadim
Zeyneb [bilinmeyen] uzun boylu olmanin da dertleri ayridir. uzun boylular anlar die dusundum ondan actim.
Aarslan Boyum 172. 72 kilo ile hamile kaldım 80 kilo ile doğuma gittim. Oğluşum 50 günlük 75 kiloyum. Hamilelik öncesi kilomun altına düşmek hedefim. Bakalım nasıl olacak. Sezeryan doğum yapanlar egzersizlerle ne zaman başladınız. Biran önce mekik çekmek istiyorum. Göbeği toparlamak için.
fatima Zeyneb boyum 1.79 77 ile hamile kaldım ama kilomu göstermiyordum 7 kilo ile hamileliğimi bitirdim, gebelikte çok dengeli güzel beslenmiştim.. işi süt olayı bozdu.. o süt olsun bu süt olsun derken 7 kilo üzerine eklenerek devam ediyoruz resmen 😆