Deletedmom98 doktorumuz d vitamini verdi iki damla yazıyor üstünde 18 günlük bugün ne zaman baslayacagım nasıl verecegim ? yararı nedir bide bıngıldagı geç kapanır diye okumustum bi yerde?
Ikrazumra19 Deletedmom98 hangi vitamini kullaniyorsunuz ismi ne d vitamini sadece bingildak icin degil kemik gelisimide cok onemli her gun mutlaka duzenli verilmeli
Deletedmom98 Ikrazumra19 coledan d vermis turuncu bir paketi var iki damla yazıyor üstünde kaşıklamı verecegim
MuhammedAmine Deletedmom98 Ben coledanı hamile iken kendim kullanmıştım günde 3 damla . Bebek için içeriği temiz değil diye biliyorum . Oğlum için wellcare 400 günde 1 fıs olarak kullandım
defnesmomm Deletedmom98 coledan çok yüksek d vitamini içeriyor, damlalık kısmı da pek iyi değil, bazen fazla kaçıyor. Başka seçeneklere bakmanızı tavsiye ederim.
Mihrimahinannesi Ben de ocean kullanıyorum günde bi puf. 40 günden sonra kullanmaya başladım ama daha erken kullanım öneriliyor.
Merve6135 Deletedmom98 d vıtamınını ücretsiz sağlık ocagı ne verdu 20gunlukten beri kullanıyorum günde 3damla
Arasannesi Deletedmom98 saglık ocagının verdıgı d vıtamınının ıcerıgı temız degıl bebekte huzursuzluk faalan da yapıyor ıstersenız ocean guzel onu tercıh edın gunde 1 damla ve d vıtamını kemık gelısımı ıcın cok onemlı muhakak duzenlı verın
Yagmur46 Arasannesi içeriğine dikkat etmedim de benim bebeğimde aşırı kabızlık yapmıştı,biz de memnun kalmadık değiştirdik
Arasannesi A_y_can34 400 lük. Her 10 kiloya 1 damla verılır.hemuz 10 kılo olmadık 1 damlayla basladı devam edıyoruz. Yalnız devit3 ıse 3 damla verılıyor gunluk