Aysgllylcn 5253 350 grm almıştı canım hareketlendikleri için doktorumuz normal buldu 9 aylık bu ay 450 almış şaşırdım halbuki evi dört dönüyo😂
Ogullarinaasikanne 5253 benimde az aldı çünkü çok hareketli belli boyu uzadı ama kilosu çok yok gibi 5 ay 2 günlük olduk haftaya gidicem hastaneye bakalım. Sizinkiler kaç kilo acaba 5 aylık bebisler
Dilhunizade BusbusveHashas bende 4. Ay aşısında 400 gram aldığını öğrendim ve bayagi hayiflanmistim yalniz değilmişim demek ki… su an 4 ay 9 günlüğüz ve hic almamış gibi
Ogullarinaasikanne Ilgemmm 5.ayinda mi maşallah size anne sütü mü alıyor birde sormak ayıp olmazsa kaç kilo bebeğiniz 🤭
Ilgemmm Ogullarinaasikanne 5 ay 9 günlüğüz , sadece anne süsü alıyor ( doktorumuz istersen ek gıdaya geçelim dedi kontrolde ancak ben sadece anne sütü aldığı için 6. Aya kadar beklemek istedim ☺️)
Ilgemmm Ogullarinaasikanne doğum kilomuz 3400 şu anda 9,400 🌿 sadece anne sütü alıyor ancak her ay 1000 -1,400 arasında ekledi kilosuna 🤷🏻♀️
BusbusveHashas Edauu yapılırken çok ağlamadı bi vik dedi sustu :) evde de hiç sorunumuz olmadı. Aşı izi 2 gün kırmızıydı o kadar ovmadım dokunmadım. Ama gece hiç uyumadım hep ateşini ölçtüm. 37.2 olunca vücudunu sildim bol bol emzirdim. İlaç vermedim
BusbusveHashas Edauu hayır hayır bizim hep 36.8 dir. Bu yüzden 37 yi görünce hafif serinlettim. Yaz aylarında 3 aydan büyük bebeklerde 37.5 a kadar alından , 37.2 ye kadar koldan ateşsiz demekmiş.
Papatyaseverr 5253 5. Ayında 1100 gr aldı anne sütüyle sağarak veriyorum sütümü mememi emmiyor prematüre doğduk