Furkansmomy doğuma 4 gün kalaya kadar ümraniye erdem hastanesine gidiyordum . Son kez telefonda doktorumla doğum için gün belirledik o gün muhasebeyi aradım 10 gün önce zam geldiğini ve uğratın 1700 tl olduğunu öğrendim. Peki ben sizin sahne takipli hastanızım nasıl olucak dediğim de gelip baş hekimle görüşebilirsiniz dendi gittik karşımda o kadar lakayıt bir tavır da bi insan vardiki siz bedava da deseniz burda doğum yapmicam dedim çıktım. Yine Namazgahta ümraniye medipol hastanesinin açıldığını gördüm bismillah dedim ve oraya girdim forusmelerimi yaptım ve çıktım . Ertesi gün için Sedef binöz doktoruma randevu aldım karşımda o kadar güzel bi insan var diki şükrettim ilgisi alakası yaklaşımı harikaydı ve 3 gün sonra doğuma gittim ve iyi ki de bu kararı almışım dedim odaları zaten yeniydi ameliyathane tertemiz her gün iki kez oda temizliği hemşireler doktorlar rüya gibi bi doğum geçirdim Rabbime teslim oldum ve iyi ki dediğim bi hastane de prensesime kavuştum. Bugün tam 1 aylık olduk 😍