MerveTarhanKzlrmak Minikprensesinannesi dünyaa tatlısı bir doktordu canım doktorum hala görüşüyorum kızımın resimlerini atıyorum sanki doktor değilde arkadaş gibi 😊
Minikprensesinannesi MerveTarhanKzlrmak bizde ziyaretine filan gidiyoruz görüşüyoruz ve bence ersoy kadın doğumda doktor seçiminden dolayı cok iyi.eltim ve arkadaşım farklı hastanelerde doğum yaptılar ikisine de gittim ve ikiside gercekten cok soğuktu doktor gelmedi bile nerdeyse oysa ben doğum yaptığımın ertesi günü ayşegül hanım izinde olmasına rağmen geldi baktı.suan hamile kim varsa cevremde tavsiye ediyorum orayı ve doktorumu
sevcannn Istanbul medipol MEGA hastanesinde doğum yaptim hastaneden de doktorumdan da cok memnun kaldim ilgi alaka temizlik hersey cok güzeldi yine dogum yapsam ayni hastanede yaparim
SelmaYakup Tekirdağ Çerkezköy Irmet Hastanesinde yaptim kesinlikle çok memnun kaldım herkes çok ilgili ve yardım sever.
Arzuhyl Kayseri hüma hastanesinde doğum yaptım doktorum Cahit beydi. Doktorun iyi sakin biriydi fakat hastaneden hic memnun kalmadım ebeler guleryuzluydu ama ilgili değillerdi doğumdan sonra kimse odaya gelip emzirmeyle ilgili bilgi vermedi doyup doymadigi anlamiyorduk mama verip durdular bir kez gelip bakmadilar. Çok pismanim açıkçası bir daha bebek sahibi olacak olursam kesinlikle o hastaneye gitmeyecegim
ErendizBige Ozgan hadi ya çok geçmiş olsun 😔 doğumun berbat geçmesi kadar kötü bişey yoktur herhalde travma yaşayıp hemen akabinde başka bir hayata adapte olabilmek çok zor
EmrEGEbru aliannesi Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin 😊 Önceki konularınızda gördüm sizimde bebeğinizde dil bağı var galiba. Hangi hastanede kestirmeyi denediniz? Bizde de var 5 aylığız şuan 6 aydan sonra kestirmeyi düşünüyoruz
aliannesi EmrEGEbru EmrEGEbru amin, size de inşallah 🤗 çapa tıp fakültesine gitmiştik. eşimin bir cerrah tanıdığı vardı, ben o yapacak diye gitmiştim aslında ama muhtemelen asistan görevinde olan bir doktordu, çok uğraştı beceremedi oğlumun canı yandığıyla kaldı :/ büyümesini beklemekle çok iyi yapmışsınız yani.
cokcocuklu superboyAliAsaf bende hakki beye gidiyordum 37 haftalıkken kaçtım resmen ondan kolana geçtim 🙂
cokcocuklu superboyAliAsaf başlarda iyiydik beni sezeryana yönleridirmeye çalıştı ben hep normal istiyordum(mecbur kalmadığım sürece) baska doktora gideyim bakaym normal yapabilrmiym falan diye düşündüm öyle oldu 37 haftadan snra gitmedm 🙂
Liyaa Bus_ra_ FAtmanır hanımdı ben kendisinden memnundum ama 40kontrolü için randevu alıcaktım çok yoğun kanamam olunca yazdım normalde 1saatte dönüş yapardı ama cvp bile yazmadı o kadar püşmanım ki orda doğum yaptığıma
elfemrh Sssmyy dediğiniz gibi çok yoğun olduğu için hep acele acele baktı rutin kontrollerim de de bu konudan sıkıntı duyuyodum ben. Değiştirmek istedim cesaret edemedim ama doğumda daha iyiydi tabi
Saadetbelcim Furkansmomy valla ben bakirkoy sadi konukta yaptim beni rezil ettileer 1sedye ye 3 kisi oturtup 24 saat orda tuttular bizi ayrica cok kucik bir oda da 2 sedye 6 kişiydik cok bagirdim bağırdım ama kimsenin umtunda olmadi polise bilr habrr verdik yasa geregi ben cikis yapabiliyormusum amatedbir amacli bebegimi veremiyorlarmis brnde birakamadim beebegimi ve 24 saat oturdum kizimin sepeti vardi gun icind3 gelip onuda aldilar bari onu almayin napiyosunuz siz dedim ama dinlemediler bebegimide kucagima alip bekledim hayatımda geçirdigim.en zor 2 gundu hem dogumda mahvettiler beni hem dogumdan sonra. Tövbe ettim bidaha dogurmam herhalde diye
Rzgrmrv93 Furkansmomy tekirdağ özel yaşam hastanesinde sezaryen doğum yaptım anestezici hariç çok memnun kaldım ☺️
superboyAliAsaf cokcocuklu benimki zorunlu sezeryan oldu zaten kordon dolanmasi vardi. İyi ceserat etmişsin 37 den sonra doktor değiştirerek Ümit Bey e mi gittiniz onuda çok iyi duydum peki normal doğurdunuz mu ? 😊