JanSelim ben hemsireyim ve ona soylemedim
Bana neler yaptigina inanamazsin catin dar doguramazsin kesinlikle bebegin beyninde bosluk var falan 2 kez gittim ona ve doktorumu degistirdim taki 38. Haftamda hafif sancim olana kadar gece halide hanim nobetciydi alttan muayenemi
Oyle bir yaptiki avazim
Ciktigi kadar bagrmak istedim agladim ki benim
Aci esigim yuksektir sonra ultrason bebek ters falan nst ye aldi bebek hareketsiz dedi acil sezeryan iyice sasirdim dedim ne sezeryani !!!! Cikiyorum ben diyip sabah kendi doktoruma geldim gece yazdim
Doktoruma sakin dedi bekle sancilarini takip et dedi sabah tekrar muayeneye aldi doktorum muayeneyi hissetmedim bile 3 cm acilmam oldugunu soyledi halide hanim doktorum yok dedi sasirdi bebege bakti ters degil yerinde gayet hersey normal deidm bende hareketlerini hissediyorum nst ye aldi normal sikinti yok dedim bu halide ne yapmaya calisiyor doktorum
Durumu
Toparlamaya calisti dedim sinirlenmiycem sakin kalicam dogumda ebelerle konusuyorum ve ogreniyorumki
Maddi acidan sikintida oldugu icin sezeryana alip bicak parasi aliyor ozellikle gece gelenlerden isi resmen ticarete dokmus