Eminee 16 Eylül doğumlu oğlum ne zaman ne yapacağı belli olmuyor bazen yatıyor bazen oturuyor salya ve kusmadan sürekli önlük değiştiriyorum eller ağızda gündüz kolay uykuya geçiyor ama gece uyutana kadar canım çıkıyor ve sürekli mızıldıyarak hareket ederek uyuyo bazen gecenin bi yarısı uyanıyo 30-45 dk sonra anca uyuyor
Dlsd Zsnd aynı gün aynı şeyler:))yüz üstü yatmaz emzik almaz;kendine ayrı bir cumhuriyet kurdu resmen küçücük parmağının ucunda hepimizi oynatıyor;)
Zsnd Dlsd haha kalbimizin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet 💖😍 ya emzik alıyor şimdilik en azından ama onun dışında bakalm dönecek mi nasıl olacak nasıl ilerleyecek bekleyip görcez ☺️ aksine pazartesi de aşımız var şu iki gündür de biraz huzursuz diş kaynaklı olabilir 🙆
Hayat Happyhan 😍 bizde 1 eylul dogumluyuz gece oturuyoruz gunduz uyuyoruz geceleri yazmak istemiyo uykuya direniyo oyun istiyo bazi geceler lamba yapmiyorum ki gunduzle gwceyi ayirt etsin yokk artik gunduZ uyuyorum 2 3 de uyaniyorum insanlarin aaa o saatte uyanilir demelerindende biktim sanki keyfime o saatte uyaniyorum ay bide bunu diyen yakinin olunca azina kurekle vurasim geliyo😏😏 @Happyha
Hayat Ecibebi Cok uzun sure olmamak kaydiyla 5 10 dk oturur sekilde tutabilirsiniz ben oyle yapiyorum
cankusum0614 26 eylül doğumlu benim oglumda Emzik kullanmiyoruz eller surekli agzinda sanirim disleri kasiniyor arada salyasi akıyor ve cok emince kusuyor Ankara da olan varmi aranizda ?
FatosLidya Tky58 Canım benim kızım 8 etlülde doğdu, oyun halısı yeni yeni dikkatini çekiyor o yüzden biraz bekle, 2 3 hafta sonra oyun halısın koy o zaman dikkatini çekecektir
Tky58 FatosLidya dikkatini çekmiyo değil ayaktayken bakıyo vuruyo ama yattığında katiyen oynamıyo nefret edio yatmaktan😂 kucağımda durucak öyle dıkunucak onlara. 2 aylıkken de aynıydı şimdi de aynı🥴
FatosLidya Zuzu35 Bizde 8 eylül canım, şuna dönmeye çalışmıyor, kafasını kaldırıyor sadece. 5 aya yaklaşırken dönmeye başlar
HsnaaE PrensSelim inan yazacaklarımı yazmışşın 😂😂😂o kolu kurtaramayınca ıııhhh ııhhhh ııhhh yapışı beni benden alıyor içerdeysem hemen anlıyorum gelip çıkarıyorum o kolu 😂😂😂😂 Bizde 7eylül doğşuöluyuz
melzo 20 eylül doğumluyuz. Eller hep ağızda, surekli salya akıtıyor önlük değiştiriyoruz. Yatmayı hiç sevmiyor hep kucakta olcak etrafa bakacak. Sesler çıkarmaya başladı konusulmak hoşuna gidiyor. Hep ilgi onda olacak ama tek başına oyalanmiyor hiç huysuzluk yapıyor.