Deletedmom416 Kızlar merhaba Bu sağlık ocaklarının verdiği D3 vitamininin içeriği kötü diye çok yazılar okudum doktoruna sorupta önerdiği başka bir D3 kullanan var mı bende almak istiyorum
Pozitifmom Deletedmom416 4aya kadar bibac kullandım. İçinde probiyotik de var gaz sorununa da iyi geliyor. 4 aydan sonra ocean kullanmaya başladım. İçeriği daha iyi diğer vitaminlere göre.
Deletedmom11 Deletedmom416 biz hem sağlıkocağı hem özele gidiyorduk. Özeldeki doktoru sağlıkocağının verdiği kan ve d damlasında paraben var o yğzden doğal içerikli ocean kullanın kan içinde bestiron kullanın demişti. Oceanı ben hamileykende kullanmıştım
Umay2020 Wellcare ve ocean 400 lük kullandım. Damla şeklinde vereceksen 2 damla sprey şeklinde kullanacaksan 1 fıs demişti doktorumuz.
LadyMarmalade Deletedmom416 doktor ocean d3ü önermişti, zaten sağlık ocağının verdiğine muadil olarak en çok bu kullanılıyor
Pelin55 Deletedmom416 saglik ocaklarinin verdikleri d vitlerin içinde paraben var ilk oglumda bilincsizdim kullandim onu ama kizim ile bu bebegimde deca tabs kullanıyorum bitkisel icerikli