bhrcpt Dorika Dün 3 kez makineyle sağdım 125 cc süt çıkıyor her seferinde bebeğimin emdiği haricinde sütüm çok fazla bilmiyorum napıcam 🤷🏻♀️
bhrcpt Seraysarp Çokta bekletmiyorum ki nasıl koku yapabiliyor. Acaba göğsüme değdiği yer kapalı kaldığı için mi koku yapıyor Allah korusun mantar enfeksiyon falan yapar mı acaba
Dorika bhrcpt toplam 125mi? Ayrı ayrı mı yoksa canım. İçir onları ya da buzluğa at 3ay dayanıyor çünkü ilerleyen aylarda azalıyor sütün stokla şimdiden
mavisimmm20 bhrcpt ben 3 buçuk aydır kullaniyorum gece gündüz hiç farketmiyor hep takılı sadece kaynatcagim zaman cikariyorum kokuda sütten kaynaklı canım kenarlarida yapismiyor benm çok rahat zamanla alişirsin
bhrcpt mavisimmm20 Herhalde sürekli dezenfekte etmek lazım koku için çünkü sütü boşaltıyosun ama kalan damlalar koku yapıyo demekki peki sen ne kadar sürede bir desenfekte ediyosun sadece suya mı tutuyosun napıyosun
Pineapple20 bhrcpt geceleri de delikliyi kullandım hep süt birikse bile dökülmedi. Delikler üste gelecek şekilde koydum hep. Acıtma kısmına gelince malesef ona bi çare bulamadım özellikle süt dolunca iyice baskı yapıp yapışıyordu.
mavisimmm20 bhrcpt bebeğin biberon emzik süt sağma makinesi kaşığı ve göğüs kalkanı hepsini 2 günde bir tencerede 5 dakika kaynatiyorum canım yoksa mikrop kapıyor agzi pamukçuk oluyor hep mantar
mavisimmm20 bhrcpt ilk zamanlar süt bol olur canm benmde öyleydi sağıp buzluğa koydum baya stok yapmıştım şimdi azaldı
Adasmomoulu Ben ilk ay kullandım delikli olan ikiliyi. Meme ucu kremini sürüp takıyordum. Çok memnundum iyi ki almışım. Hormonlarımızdan dolayı daha fazla terliyoruz, kötü koku dediğiniz ter kokusu da olabilir. Geçmiş olsun 🌸
Dkarakus bhrcpt lansinoh göğüs ucu kremini sürüp kullanıyorum hem göğsüm kurumuyor hemde yapışmıyor öyle kullanabilirsiniz. Delikliyi gündüz deliksizi gece kullanıyorum ama dediğiniz gibi gece çok süt birikince bende de akma oluyor onun içinde kapakların üstüne göğüs pedi yapıştırıyorum her yer süt olmamış oluyor yoksa akıyor. Koku içinde bende de çok koku oluyor yıkasam da geçmedi. Biberon temizleyici alıp yıkamayı düşünüyorum.
bhrcpt Dkarakus dün göğüs ucu kremini sürüp kullandım bu seferde kaydı onun etkisiyle 🤷🏻♀️ Ya ben beceremicekmiyim bunu
bgmarik bhrcpt gece gündüz hep delikli olanı kullandım çok çok memnunum.Bir acı ya da koku olmadı ama gece hareket edip döküldüğü oldu.Ona da çare bulamadım artık napıyım🧐