Meryemozen Hayırlı günler anneler🤗 internette gördüm Peygamber Efendimiz (s.a.v.) tavsiye ettiği hastalığa şifa olan bi çorbaymış içinde arpa unu süt ve bal var. Kendine yada çocuğuna yapan deneyen var mı ?
Rabiaa Meryemozen ben yazdım kopyala yapmıştım tarifini yaDim çok uzun bı yaziydi bayan faydaları dan bahsetmişti çok güzeldi ve çok faydalı.
Berdemal bana komşum yapıp verd 1 tas şifa niyetine iç diye kızımın da dudağına değdirdm hatta içinde bal var çünkü veremem int var tarifi falan yazıyor
Meryemozen Berdemal evet gördüm baya araştırdım da yapan deneyen birinden bilmek istedim yine şifa olur inşallah
Rabiaa Arpa unu 1 su bardağı Süt ,6 su bardağı Zeytinyağı yarım su bardağı Bal az miktarda ( pekmez de olabilir) 1, bardak kepekli arpa unu 6 su bardağı süt yardım su bardağı zeytinyağı bunları bir tencere de iyice çırpın ocağa koyun kısık ateşte karıştırarak pişirmeye başlayın. İyice pişince bal veya pekmez yoksa bunlar şeker ilave edin Telbine çorbamız hazır Şeker hastalaro baharatlı sini yapabilir..