NurCelik Hanimlar bebeğim 13 aylık süt ürünlerine karşı alerjimiz var ondan dolayı kilo alımımız çok az doktorumuz da bu şurubu verdi bebeği kullanıp iştahı açılan kilo alan oldu mu acaba 😔
CatBoy NurCelik biz kullanıyoruz onun yanında zinco verdi doktorumuz çinko içerikli. Gerçekten faydasını gördüm. Hiçbir şekilde ağzını açmayan oğlum yarım kaseden fazla yiyor bir öğünde
NurCelik CatBoy yaa öyle mi zincodan bahsetmedi doktorumuz d vitaminini kes onun yanında kan ilacına devam et dedi 13 aylık bebeğim 1 ölçek vereceğim sanırım onu söylemeyi unuttu birde aç mı tok mu veriyorsunuz 😊
CatBoy NurCelik aç tok farketmiyor zinco için doktorunuza danışabilirsiniz. Supravit 1 ölçek zinco yarım ölçek veriyorum düzene girer inşallah sizinde💕
NurCelik CatBoy anladım insallah önceden yediği şeyleri bile yemek istemiyor kaşığı direk reddediyor kendi de yemek istiyor bu ara ama iki üç çatal yiyor gerisi yok çok moralim bozuluyor haliyle inşallah etkisi olur 🙏
CatBoy NurCelik bizimki de aynıydı bir tık düzeldi diyebilirim. Çinkoyu muhakkak danışın. İştah üzerinde daha fazla etkisi olduğunu okumuştum
NurCelik CatBoy öyle mi sorayım o zaman inşallah en kısa zamanda düzelirler iştahsız bebek çok zor sizede çok teşekkür ederim 🙏😔