1prensannesi_ Evet bi Kilo postu da benden olsun doğumdan sonra aldığımız kilolar kilolar 🙄 ben hamileyken Kilo almak yerine hep Kilo vermiştim ama ne zaman doğum yaptım kilom da baya artış oldu 😂 en Son 82 kiloydum ne zaman tartildim onu bile hatırlamıyorum psikolojim iyice çökmüş durumda ben bu kiloları nasıl vereyim 😏 eşimle her gün 10 lafimizdan 9 u kilodur daha doğrusu eşimin her kelimesi kilodur bazen diyorki değirmen tekerleği gibi olmuşsun azcık zayifla 🙄 bu kelimeyi duymak önceden zoruma gidiyordu ama artık zoruma gitmiyor çünkü artık bende çok Kilo aldigimin farkına vardım bacaklarım kalinlasmis ve basenim ilk defa bu haldeyim ben bacak ve basenimi nasıl eritecegim gobegimde var ama çok dert etmiyorum çünkü yemeği kesince göbek gideceğini biliyorum tek sıkıntım basen ve bacak diyet yapmak istiyorum ama bikaç gün yaptıktan sonra hemen pes ediyorum ama suan dan itibaren karar verdim bu kiloları vermem lazım ama nasıl sizler nasıl zayifladiniz 🙄 biraz uzun oldu kusura bakmayın
kivirciginannesi 1prensannesi_ 68 ile hamile kaldım şuan 72 im , boyum 170 ama kilo üst bölgemde toplu. Sırtım gögüslerim… Spora gittim bırakınca aynı oldum
Yagmur12 1prensannesi_ canım bende 73 kiloyum kafayı yicem resmen yapamıyorum mideme engel olamıyorum benim eşimde lokmalarımı sayıyor resmen
HatFer135 1prensannesi_ ben bı ara diyetisyenle 30 kilo vermiştim tekrar aldım malum hamilelik doğum bu yüzden yine 15 kilo vermeliyim yarın diyete basliycam isterseniz verirsiniz verdikten sonra o mutluluğun tarifi yok azim yeter ki ben açlık diyeti yapicam
Bom Dogumdan once 75 kiloydum 100 kiloyla doguma gittim ama 178 boy oldugu icin cok belli olmuyor yarisi gibi gorunuyor😀 suan bebegim 2 aylik ve ben 85 e kadar dustum vermek istedigim bi 15 kilo daha var. Esimden bugune kadar kiloyla ilgili hicbirsey duymadim ikiniz saglikli olun gerisi onemli degil dedi. Ve hamileligimdede ben hep yurudum gunde 10000 adim attim ve yememe icmeme dikkat ettim ama o 25 kilo nasil alindi hicbir fikrim yok😀 yani soylemek istedigim onemli olan senin mutlulugun esim benim bu halinlede mutlu ama ben kilo vermek istiyorum. Sende esinden dolayi degil kendi kararini ver canim. Onemli olan sensin☺️
1prensannesi_ Bom eşimden değil zaten dedim ya alıştım artık ne dese zoruma gitmiyor artık ama bugün bikere daha farkettim basenim çok büyümüş hamileyken giydiğim kiyafetlerim suan dar oluyor sıkıyor vücudumu bi An önce vermem lazım bebekle dışarı da cok çıkamıyorum yürüyüş yapsam belki basenime faydası olur acaba adimsayar ile evde odadan odaya yurusem mi diye düşünüyorum aksama kadar 😊 o derece pskilojim bozuldu
1prensannesi_ kivirciginannesi bende 73 Kilo ile hamile kaldim hamileligim boyunca Kilo verdim 65 é kadar düştüm suan en Son tartida 82 cikmistim 1 aydan fazla olmuştur tartılalı belki suAn 82 nin uzerindeyim baskülüm de bozuldu zaten tekrar alamadim fırsat bulup tartilmak için de eczaneye gitmek zor oluyor eşim alacakti bakalım inşallah daha çok almadiysam Kilo acil vermem lazım hem sağlığım açısından hemde kıyafetlerin olmadığını gördükçe aglayasim geliyor
Arel19 58 kiloyla hamile kaldım 74 kiloyla doğuma girdim şu an 60 kiloyum ama sanki 70 im göbeğim duruyor kollarım tombul eski hale gelemedim bebeğim 9 aylık yemek yemediği zaman bende yemiyorum ağlıyorum , gece abur cuburunu ve ekmeği kesin gider
kivirciginannesi Arel19 aynı durumdayım 4 kilo fazlam kaldı ama vucudum değişti sırtım kolum kalınlastı 😔
1prensannesi_ Arel19 gece abur cubur yemiyorum zaten ekmek evet biraz fazla yiyorum eşim de fırıncı olduğu icin gelirken bol bol getiriyor ekmek 🙂 gobegim yemeyince gidecek onu biliyorum sıkıntı olan basen bacak bazen eşim diyorki senin tek bacağın benim iki bacagima eşit diyor gerçekten de öyle 😏😏
1prensannesi_ Arel19 hemde doğal ekmek ise katkı olmadığını biliyorum sonuçta eşim kendi elleri ile yapıyor yediğimiz ekmeği bu yüzden çok yiyorum 😣 ama dur demem lazım kendime diyemiyorum
1prensannesi_ Yagmur12 ah bu eşler yok mu ben bazen diyorum kolaysa gel kendin Kilo ver diye demekki vermek istiyoruz veremiyoruz ama evde nasıl erir ki basen spor falan yapmak istiyorum youtubeden açıp hareketleri yapmaya çalışıyorum bazen komigime gidiyor gülme krizine giriyorum bırakıyorum 😓 bu gidişle obez olacağım
Yagmur12 1prensannesi_ 😂😂😂😂ayy canım aynen ben valla yaparken etlerim sallanıyo kendime gülüyorum resmen 😂😂
Esraaosmanefe 1prensannesi_ ben doğumdan sonra kanamam oldu sonrasında da adet oldum arkasından biraz da dikkat ettim 1 ay kadar bu arada emziriyorum bol su içtim sürekli verdim şuan 2 kilo daha versem tamamdır hayatım boyunca 60 ı doğumda gördüm zaten normalde de vücudum kilo alan bir vücut değildogumdan önce 47 anca olurdum
1prensannesi_ HatFer135 ay çok güzel yazmissiniz aynen azim olunca oluyor o azimi bulmak bile o kadar zor geliyo ki diyet yapınca sanki hep aç kalacakmisim gibi geliyor açlık diyeti nasıl oluyor acaba
HatFer135 1prensannesi_ inan sen daha mutlu olursun giydiklerijin yakıştığını görünce mutlu olacaksın insaan kendini iyi hissediyor bu sayede karşındakini de mutlu ediyor ben mesela öyleyim😌
Elka 1prensannesi_ merhaba bende kilodan başım dertde 🤦♀️ Bir gurupmu oluştursak kilo vermek arkadaşlar ile hem bir birimize motivasyon olurduk
1prensannesi_ Elka ay valla ya evde yapabileğimiz spor ağırlıklı ve diyet ağırlıklı bi grup olsa mükkemmel olur herkes birbirine yardimci olur belki benim gibi zayıflamak isteyip te başaramam veremem gibi düşüncesi olanlar belki açılır azime gelir falan