Karalahana Hanımlar merhaba. 2 aylık kızım var Nurse Harvey's Colex günde kaç defa kaç ml veriyorsunuz? Bi de emzirmeden önce mi yoksa sonra mı veriyorsunuz?
Nily Karalahana tavsiye edilen günde3 kez bi cay kasıgı olması lazım. Ben emzirdikten sonra veriyordum. Öncesinde verenlerde vardır mutlaka.ama artık bıraktık gibi 3aylık olunca gaz sorunu birazdha düzene girdi.
Huzurum42 Karalahana 2.5 olcek veriyorum ama surekli değil genelde tok veriyirum bazen gaz sorunu yaşıyoruz
Glin89 Karalahana üç defa günde 3 ml veriordum doktor az veriomuşun dedi tedavi olmuomuş ölede 4 aylıgız
Karalahana Nily inşallah bizimde 3 aylık olunca biter ilaç kullanmayınca kıvranıyor resmen yavrum 2 gündür ilacın süresi doldu yenisini de bulamadık dün gece hiç uyumadı sürekli ağladı
Nily Karalahana biter merak etmeyin:) masaj yapın bol bol. Birde ılıksu ayaklarına koyabilirsiniz oda iyi geliyordu bemim bebeğime gece uyurken ayaklarına be poposuna koyuyordum
Nily Karalahana evet aynen. Çok sancılandığında uykudan falan sıçrıyor. Öyle olunca koyuyorum. Daha rahat uyuyor ama cok sıcak olmıcak şekilde kaynar olmicak yani Bacak ve popo arasına koyuyorum
Bebegimce Nily ayına kilosuna göre şırıngayla çekiliyodu sanırım emin değilim fakat çok etkili çok iyi bir ilaç bize çözüm olmuştu her yolu denedik en son bu ilacla kurtulduk gaz sancılarından 🥰🥰🤷♀️
Karalahana Nily bi de bebişinizi sizin gözünüzün önündeyken yüz yüstü yatırın çok rahat uyuyor benim kızım öyle ve gaz çıkarmasına yardımcı oluyor tavsiye ederim belki işe yarar ☺
[silindi] Karalahana ozellikle saat tutmuyorum ama sabah ogle aksam olarak ayarliyorum aksam olani yatmadan once veriyorum gece rahat uyusun diye
Karalahana Glin89 ben 2 gün vermedim dün gece kızım ağlamaktan uyuyamadı saatlerce aslında hiç vermek istemiyorum ama mecburum kolik bi bebeğim var
Ecibebi Karalahana biogai tavsiye ederm. Cok rahat gaz cikariyor onunla. 6 damla gunde 1 defa. Prebiyotik icerikli oldugundan digerlerinden daha guvenli geldi bana. 4 aylk olduk hala kullaniyorm. Bazen birakiyorm denemek icin o zaman tekrar sancilaniyor. Bende devam ediyorm cok memnunum.
Ecibebi Karalahana daha dogal cnm. Ilac yerine gecmiyor zaten. Bagirsak florasini duzenleyen bir prebiyotik. Ezcaneden alicaksn. Buzdolabinda muhafaza etmem lazm. Doktoruna danis istersn
Ecibebi Karalahana nurse harwey de kullandk biz ama biogaia kadar ise yaramadi. Her bebek farkli bide. Ama deneyebilirsn bence 2. Gunden gazlari duyman lazm :) patir patirr osuruk bombasi gbi geziyolar :)
Glin89 Karalahana kolik bebek zor malesefki benimde bebeğim öle akşam bi baslıo susturamıoz 4 aylıgız gecmio aglamaları tükendim resmen ben çareyi çarsafta sallamakta buldum onda rahatlıo susuyo
Ecibebi Glin89 evet her gun ayni saatte vermek lazm. 1 ay cok uzun bi sure. 1 haftada duzene girmistik biz vallahi.
Karalahana Ecibebi benim kızım doğduğundan beri sürekli gaz çıkarıyor ama yeterli gelmiyormuş bi de doğduğundan beri ıkınıyordu doktor kolik olduğunu söyledi şimdilik bu şurup iyi geldi ama aklımda bulunsun eğer bu etki etmemeye başlarsa onu denerim :)
Karalahana Glin89 ben neler denedim ayakta salladım beşikte salladım ama kızım çözümü kendi buldu 🙄 geceleri benim üstümde uyuyor 😁 sırt üstü yatmaktan artık tüm vücudum ağrıyor ama yeter ki o rahat uyusun