Elifsahin korkma öncelikle iyi düşün iyi olsun benim teyzem kanser onun göğüsünde kitleler vardı ama acı ağrı sızı yapmıyordu zaten onların patoloji sonucu kötü geldi sonrasında koltuk altında 2 3 tane daha eline beze geldiğini farketti ama kayıyordu sizin gibi doktora gitti doktor da eğer kayıyorsa bezedir korkulacak bir durum yok lenf bezleri şişiyor enfeksiyon yapabiliyor ama senin diğer rahatsızlığından ötürü onları alıp patolojiye gönderelim dedi daha zaten alırken patlamış yani korkulacak bir durum değil enfeksiyon demiş doktor koltuk altındaki sonuçları temiz gelmişti o yüzden kendinizi korkutmayın benimde kafamın arkasında çıkmıştı oynuyordu ve ellediğimde açıyordu bende çok korkmuştum doktora gittim elle muaneye etti korkulacak bir durum değil beze oluşmuş 20 lik dişim çürüktü emzirdiğim için çektiremiyordum ondan kaynaklı kulak arkasına ve onun hizasında kafanın içinde çıkabiliyor dedi antibiyotik verdi düşük mg lik 2 günde gitti ne zaman dışım ağrısa çıktığını farkettim ama malesef daha dışımı çektiremedim