inception İyi geceler arkadaşlar e bebekten kanguru aldım büyük ihtimal yarın gelicek kargom aranızda kullanan varmı benimki 3.ayında ama kimisi küçük kimiside kullan diyor inanın dışarı çıkarken yada biryere kısa mesafede olsa pusetle olmuyor çok zor yürüyorum böyle kolay olur dedim ama kafama takıldı kanguru kullanmak için çokmu küçük 🙁
Yusufezgi inception bizde üç buçuk aylık olduk 20 gündür kullanıyorum kesinlikle çok rahat ablamizi var 6 yaşında onu okula götürüp getirirken rahat ediyoruz 🤗🤗
Nermin_erzk inception doktorlar yenidoğan bebeklerin kanguru kullanmasında sakınca olmadığını bildiriyor ben hep kullandım şuanda 3.5 aylık hiç sorun olmadi
ZeynpHilal inception inceptionbende ebebkten almıştım ama keşke bel destekli alsaydım😕 yok küçük değil bende o zaman kullanmaya başladım hemşiremizede sordum sıkıntı yok bu aylarda kullanılabilir dedi bazen arabayla biryerlere gitmek zor oluyor.Kanguru çok daha rahat .
Littlemisssunshine inception yenidoğanların boyları küçük olduğu için boğulma riskinden ötürü kullanılmaz diyorlar, çok aşağıda kalabiliyor bebek çünkü. Siz poposuna minik bir yastıkla destekleyerek kullanabilirsiniz, yenidoğan aparatı deniyor adına.
Nermin_erzk inception yoo kullanabilirsin doktor yenidoğan dan itibaren zararı olmaz dedi ben doktora bile öyle götürdüm hep başka doktorlarında yazısında okudum netten onlarda önermiş
ZeynpHilal inception Ama bel destekli almanızı tavsiye ederim.Malum hergün yavavş yavaş kilo alıyorlar.
Karalahana [bilinmeyen] benimde kızım 2 aylık sling aldım nasıl kullandınız bacakları içerde olarak mı dışarda mı?
inception ZeynpHilal evet bugün geldi elime çok rahat etti dediğiniz gibi günden güne değişiyorlar kısa mesafeler için kullanıcam ☺️
Annesibebisi Kızlar ben de solomombaby aldım kanguru şuan tam 4 aylık ama küçük diye korkuyorum bacaklarına zarar veririm diyem yenidogan aparatı almadim kullanayim mi sizce
Littlemisssunshine Annesibebisi 6.5 kg ise yenidoğan aparatına gerek tok. Bacakları m şeklinde olsun kangurunun içindeyken miniğin ona dikkat edin.
Dorukcumunannesi Annesibebisi 4aylik bnm oglumda. Kontrolde doktorumza sordum ,kulnablirsinz dedi. Kullan cnm