Kartopu06 Zerdaa kardesim esimin sulalesi oglusum 4.aylikken yere basmasi lazim niye basmiyor diye beni sorguya cekmislerdi yani 4.aylikken yuruyecekmis 🤣🤣🤣
Kartopu06 Zerdaa ya tabiki hayir bu bebekten bebege degisir diye dusunuyorum ona kalirsa benim oglusumda 15 aylik daha yurumuyor hizli emeklemek ve biryerlerden tutunarak yurumek cok hosuna gidiyo
ayazasaf Birde şu emzirme yastıkları oluyor ya ay şeklinde onlardan kullandık biz ve faydasını gördük
Defnemm22 Zerdaa kaynanan hasta bence töbe töbe ya her çocuk aynı olmaz 6ç ayında oturan çocuk da çok nadirdir kızım 10 aylıkken oturdu hiç canını sıkma
HAN Allah akıl versin kayınvalidene benim kizim 7 bucuk aylik hala tam oturmuyor devriliyor her bebegin gelisimi ayni degil neden hemen hasta damgasi vuruyor
Eslinabusra Zerdaa Ayyy çok biliyor o biktim bu boş yorum yapanlardan her bebek aynı değildir her bebek aynı zamanda olmaz benim kızım erken yürüdü aynı gün doğan arkadaşımın kızı 13 aylıkken yürüdü üzmeyin kendinizi
Reyhanbal Zerdaa benim kızım 8 aylık hala otururken geriye doğru düşebiliyo. Abartmasın kayınvaliden hasta ne demek ya
YavruKartal Zerdaa Ne desteksiz oturması 6 ayda koşuyor olması gerekli 🤦🏻♀️evet siz doktora götürün ama bebeğinizi değil..
Mires Zerdaa yok artık hasta bu çocuk ne demek ya kaynanan kafayı mı yemiş 6 aylık bebek desteksiz oturamaz zaten 8.ayın sonlarına doğru anca oturmaya başlar
zeynepdilek Zerdaa çok biliyorlar her bebek bir olmuyo oturur zamanla takma kafana konuşmak için konuşmuş
bianneeee Zerdaa ne alaka ya Kaynanalar çok bilirlyor benim kızım yedi buçuk aylık yeni yeni oturuyor desteksiz