Ecocan Hvvhzl bnmkilerde babadan hatta 2. Sinde bu sebepten alt grup uyusmazligindan dolayi sarilik cikti bende olaymis olmazmis ama babadan aldigi icin olmus malesef cok sukur cabuk atlattik
OlgaArslan Joipt çok beklenti içerisine girmeyin bence bir gün hayal kırıklığı olabilir. Cevabınıza verebilecek ev güzel cavabı verdim daha ne 👋
Elifnazinannesi Pinkmoms fencianne ARZU83 [bilinmeyen] kızlar biz gibi ne çok kişi varmış 🎀🎉 neden güzel olduğunu söylememiş eşimle konuşmuşlar ama çok ilginç geldi bana 🤗
sedagokhan1903 Hvvhzl bebekler kan gruplarını anneden ver babadan ortak alırlar yani bebeğin kan grubu anne ile aynı bile olsa kanını anneden almış diyemeyiz 😀
Pinkmoms Elifnazinannesi bizde şaşırdık ama oluyormus 🤷♀️ Hatta bebeğim sürekli emzirdiğim halde sarılık oldu açıklama olarak doktor doğduğu an kan grubu değişen bebekler oluyor dedi mutlaka sık emzirmende geçiriyor demişti 🤔😄
Berjin77 [bilinmeyen] sorma ya neyse ki problem olmamış sende normal de çok tehlikeli bir durum ama ilk gebelikte genelde problem olmaz
Thesra OlgaArslan he o yüzden anladım canım bizim planlıydı ya 6 ay öncesinden plan proje yapmıştım 😂