Elifnazinannesi Pinkmoms fencianne ARZU83 [bilinmeyen] kızlar biz gibi ne çok kişi varmış 🎀🎉 neden güzel olduğunu söylememiş eşimle konuşmuşlar ama çok ilginç geldi bana 🤗
OlgaArslan [bilinmeyen] hayır yoktur. Siz gidip kan grubu örenmek istiyoruz diyip kan verirseniz ozaman değerlendiriliyor. Önceki kanlarınız başka sebepten alınıp değerlendirilmiş. Bide başka bişey için kan verilmesi lazımsa onları da söyleyin hepsi bi arada çıksın. Yada diyelim ki 1 ay sonra başka bişey için kan vermeniz lazım olacak onu da söylerseniz o arada o da bakılır
1prensesannesi [bilinmeyen] yok canım sariliktan da yattik o zman da kan aldılar pozitif ama ne olduğu belli değil dedi bi kaç ay sonra ancak belli olur dedi
OlgaArslan [bilinmeyen] doğum yaptığınız hastanede olsaydı size verilen kağıtlarda da yazardı muhtemelen belli olmadığı için çünkü bebeklerin kan drubu doğduktan sonra oluşuyormuş diye duydum ve bazı bebeklerde geç oluşabiliyomuş kan grubu
Firdeskoseci Elifnazinannesi aynen bizde öyleyiz sizin gibi ben 0 pozitif eşim b pozitif oğlumuz 0 negatif öğrendiğimde baya şaşırmıştım
OlgaArslan [bilinmeyen] aynen o kan grubu meselesi hiç aklınızdan çıkmasın kan verilmesi lazım oldu mu kan grubunu bilmiyoruz ona da bakarmısınız derseniz süper olur. Rica ederim anşallah yardımcı olabilmişimdir
Joipt ARZU83 OlgaArslan Demek ki anne de baba da BB değil B0'mış. Ve 0'lar eşlenmiş,bunda şaşılacak bir şey yok ki 🙄🙂
ARZU83 Joipt Çok sık karşılaşılan bir durum olmadığı için ilk başlarda şaşırıyorsun çünkü ikimizinde kan grubu aynı doğal olarak bebeğinkinide aynı bekliyorsun.
Hvvhzl Ozgezafer şöyle oluyor canım A0 A0 \ / 0 Yani eşinin ve senin kan grubunun yanındaki 0'ı almış bebiş ikiniz de AA olsaydınız o zaman bebiş de A olurdu 😊
Ecocan [bilinmeyen] nikah yapilacagi zaman bakiliyo aslinda uyusmazlik varsada uyariyolar ama sizi atlamislar demekki soylemeyi falan bana kadin dogumcum da sormustu esinin grubu senin grubun ne diye