1prensesannesi Hvvhzl o değil de ben kızımın kan gurubunu bilmiyorum ilk kızımın kan gurubu 0rh+ bu kızımın gümbürtüye gitti şimdi 2ay19gunluk kan aldırmak bir işkence gibi kızıma nasıl öğrenecem bilmem😞
Asli91 1prensesannesi doğum yaptığınız hastanede sistemde kayıtlı olması lazım. Kızımı 4.ay kontrolüne götürdüğümde nasıl öğreniriz diye sordum. Sistemimizde kayıtlı dedi kartınıda verdiler.
OlgaArslan [bilinmeyen] bazı bebeklerin kan grubunu hemen öğrenemiyomuşsun. Kaç aylık bebeğiniz ? Sağlık ocağına gidip kan grubunu öğrenmek istiyorum derseniz kan alırlar bebeğinizden ve öğrenirsiniz
OlgaArslan 1prensesannesi kan alındıktan sonra incelemeye gönderiyolar kaç günde çıkar bilmiyorum her sağlık ocağı farklıdır ama 1-2 güne söylerler
ARZU83 Hvvhzl Benim ve eşimin B Rh pozitif oğlumun 0 Rh pozitif.İkimizdende almamış🙄 Bu arada kızımda B Rh negatif. İkiside kan grubunu kendisi belirlemiş 😂
Joipt ARZU83 OlgaArslan Demek ki anne de baba da BB değil B0'mış. Ve 0'lar eşlenmiş,bunda şaşılacak bir şey yok ki 🙄🙂
ARZU83 OlgaArslan yüzde 6 farklı olma ihtimali varmış ikiside yüzde 6 lık dilime girdi. İlginç gerçekten
Elifnazinannesi Ben 0 Rh+ eşim ise A Rh+ ve kızımız 0 Rh- doğdu doktor binde bir olur dedi güzel bişey dedi nesi güzelse 😁
Firdeskoseci Elifnazinannesi aynen bizde öyleyiz sizin gibi ben 0 pozitif eşim b pozitif oğlumuz 0 negatif öğrendiğimde baya şaşırmıştım