Busrajj BBK 2 yasında yeğenime yaptırdık hiç sorun olmadı. Normalde 45 günden sonra yapılıyor diye duydum. Da yapanı görmedim.
BBK Kumsal_annesI1 ben yaptirmistim öyle jilet kullanilmiyorda ama yapanlar sakinca olmadigini söyledi
Kumsal_annesI1 BBK hic görmedim ben bilmiyorum öyle duyunca korktum açıkçası sakınca yoksa bisey olmaz heralde
incidenizzz Kumsal_annesI1 canim o kadar kolay ki oğluma k3ndime esime yaptırdık bide esimin bel fitigi vardi suan yok mesela gecti oğlumun alerjisii g3cti
incidenizzz Kumsal_annesI1 hacamat bide bu durumlarda sülük tedavisi ile daha cabuk etki ediyir cnm hberin olsun
Papatyasevdalisi BBK benim kizim 6 yasina girdi onada yaptircm insaAllah digeri daha cok kucuk ilerde onada yaptiririm insaAllah 😊🤲
BBK Tdof26 merhaba kendime yaptirdim sadece, evet kurtulduk cok sükür uyuzdan. Siz de durumlar nasil tam olarak
Tdof26 BBK bebeğim şuan uyuz bana geçmemesi imkansız ama ben ve eşim kaşınmıyoruz yaklaşık bir buçuk ay oldu belli kullandığımz ilaçlardan dolayı olabilir bebeğimdeki de geçmiyor tekrar tekrar çıkıyor