renkliruya 4 parmak alttan 1 parmak üstten tutup bebeğe tutturunca sadece ucunu almamış oluyor bebek ve yara olmasını engelliyor.. Birde evdeyken sütyen takmazsanız yara olmuyor.. Arada göğüs uçlarım sızlıyor ama çatlama yada yara olmadı bu sayede..
Aycannn Deryamira silikon uç hangisini aldınız ? Ben ilk eczaneden silikon uç almıştım markasını hatırlamıyorum . Süt gitmiyordu bile bebeğim ememiyordu aç kaşıyor diye mama veriyorduk dediğiniz gibi hastanede 2 gün ağladım eve geldim bir arkadaş aventin silikon ucunu önerdi Allah oldan razı olsun. Birebir göğüs ucu gibi bebeğimin gerçekten emdiğini hissettim onunla 28 günlük olduk göğüs ucum hala Yok silikonla devam ediyorum. Moralinizi düşürmeyin yeterki emsin göğüs ucu vs hiç farketmez .
Asel Deryamira biberon yerine kaşıkla versen çok daha iyi aslında biberon alan çoğu Bebek anneyi emmiyormuş bi süre sonra
Asli26 Deryamira canım yeni gördüm bu postu benim 28 günlük bebeğim ve göğüs ucum hiç yoktu şırınga vermiştiler bana hastanede onunla çeke çeke uç yaptım emebiliyor oğlum çok şükür sende sağlık ocağından isteyebilirsin