Aylinuraz Herkese iyi akşamlar 🤗 yarın 1 ay aşımızı olucaz nerden vuruyorlar biraz aşıyla ilgili bilgi alabilirmiyim yan etkileri filan oluyomu?
Tugce_hckrkmz37 Aylinuraz bacagından vuruluyor herhangi bir yan etkisi yok olmuyor doktorum en basit ası demişti oylede oldu en zorlu olan 2 ay asılarıymış 3 tane aynı günde ve ateş bulantı isal yapabiyorms 😔
Dorukmomy Aylinuraz bizim bacağından olmustu yan etkisi olmaz demişti ebe ama oğlum çok huzursuzdu bence etkilenmişti aşıdan normalde sakindir çünkü
CaglaCeylin Ben yurtdisinda kaliyorum iki bacak danda vurdular ve birtanede agizdan bir yutkunma asisi verdiler. Ama türkiye daha farkli galiba. Simdiden gecmis olsun yavruya
NurCelik İki bacak bir kol diye hatırlıyorum 3 yerden yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam çok geçmiş olsun 🙏
AlpDemiraslan Bacagindan vurdular canim atesi çıkabilir dedi ebe eczaneden ates düşürücü şurup alın icindeki kaşığın yarisi kadar verin demişti ateşi olursa. Olmadi cok şükür insallah sizinde olmaz🙏
KubrAlininAnnesi0345 Geçen hafta atıldık bizde korkulacak birşey yok sağlık ocağında yapılıyor 2.ay aşısı o zor oluyormuş öyle dediler bi r oğlum da var üzerinden 5 yıl geçti onu hatırlamıyorum tekrar baş döndük 🤣
Tortilla Aylinuraz tek bacaktan vurdular. Cuma yaptırdım bende. Ama sankı o gun huzursuz oldu agladk süreklı.
AyseAvan Aylinuraz merhaba 2 hafta önce vurdurdum canım hebatit b vuruldu.İlk doz doğumdan sonra vurulmus ben görmemişim ikinci doz vurulduğunu söylediler bacaktan oldu ateş yada rahatsızlık yapmadı şükür
Aylinuraz glbgci biz vurulduk çok huzursuz ilk saatlerde çok ağladı 😔 1 saat önce uyudu anca sizin nasıl geçti
Egeliii Aylinuraz bacaktan yapılıyor ebe ateş vs olmaz bu aşıda demişti olmadı bizde de fakat 2 gün huzursuz oldu
katree Aylinuraz bacağından vuruyorlar hepatit b aşısı. Hiç bir yan etki yapmadı hatta o gün aşıdan sonra banyo bile yapabilir demişti doktor