Goktug1651 selamas evet 24 günlüğüz 6 .günde göbeği düştü garanti olsun diye 1gün bekledim 7.günden beri bir haftadır hergün saat 15/15:30 gibi yıkıyorum maşallah yıkadıgım saat itibariyle direk gece uykusuna geciyor 😁
kerem_imm iremceren yazın öğle uykusuna yatırmadan önce yıkıyorum. Her gün ya da nadiren gün aşırı. Kışın da gece uykusuna yatırmadan önce yıkıyorum. Haftada bir bazen de iki kez. Ama artık büyüdü bu kış haftada en az iki kez yıkarım inşallah.
iremceren selamas uyku saatleri banyoya göre düzenli. Mesela son öğle uykusundan 17:00 17:30 gibi kalkıyor, bende 19:00 19:30 gibi yıkıyorum giydiriyorum karnını doyuruyorum sonrada uyku faslı
Sumeyyelan selamas bende öğlen uykusuna yatırıyorum yaptırıp ama gecede evet çok rahat uyuyorlar her türlü olur mışıl mışıl uyusun bebişlerimiz
selamas Elifoyku yanında yıkarken birisi olmuyorsa eğer kafasını yana çevirerek su dökebilirsin canım. Altta kalan kulağını da parmağınla kapatabilirsin
Mkelebek Elifoyku canim bizim doktorumuz kulagina su girsin kapatma kiri cikmaz demisti bizde kapatmiyoruz artij