1Dost Bende almaya karar verdim yanlız trendyolda indirim var ordan alan oldumu gidip mağazasından alsak daha mı iyi olur kararsız kaldım. Xiaomi mi robot vacuum Mop alıcam
OzlemAlisa 1Dost esim evlilik yıldönümü hediyesi olarak almisti 2 hafta kadar oldu trendyoldan almis oda. Garanti olayi falan mevcut zaten magazada nerdeyse 2 kat fark var
Yummymummy 1Dost biz de aldık roborok. Çok memnunum hamilelikte almadığıma çok pişmanım. Fakat ben yurtdışında yaşıyorum burada medyamarkt gibi bi tekno dükkandan aldım.
OzlemAlisa 1Dost s5max tam fiyat bilmiyorum ama cok cok cok memnunm 2 haftadir supurge acmadk.😂 kizima daha cok vaktim kaliyor, annemde sizin alacagnzdan aldi vacuum mop kesinlkle is görüyor 2300 falandi annem aldığında
melcay 1Dost modelini tam bilmiorum ama yandan fırçalı, moplu, üstünde nokta kamerası var. Çok memnunum iyi ki almışız. Eşim 2500₺ e almış. Uygulama üzerinden kontrol ediyorum ben. Eşim telefonuma uygulamayı kendi kurduğu için zor mu kurması bilemiyorum.
1Dost Yummymummy o markayıda duydum cok araştırdım irobot filan var ama en iyisi xiaomi diyolar öve öve bitiremiyorlar tüm ürünleri iyiymiş o yüzden orayı sectim
dertlikerkenez 1Dost merhaba, aynı ürünü gittigidiyordan aldım. 1 haftadır kullanıyorum. Trendyol göre daha ekonomik geldi ancak dövizden daha oynak robotun fiyatı gün içerisinde 10 defa değişiyor/ gitti gidiyor kredi kartına peşin fiyatına 9 a kadar taksit yapıyordu. Tedarikçiyi iyi seçmek lazım. Bir firmadan aldık 10 gün oyaladılar ve kargoda hasar görmüş alımı iptal edin diye yalan söylediler
1Dost dertlikerkenez evet satan firma yorumlarını araştırıp ona göre secicem trendyol kargoları zaten uzun sürüyor ya benim korktuğum makine bozulursa firma ilgilenir mi basından savar mı
1Dost OzlemAlisa şimdide o kadar indirime girmiş süpürüp siliyor wifi harita var mesela annen çalıştırdığı zaman komple eve yetiyor mu şarjı ve evi bi kac temizlemeden sonra kaydediyor mu
OzlemAlisa 1Dost kaydetmiyor harita ozelligi var ama kaydedip hadi git mutfagi supur diyemiyorsun her seferinde yeniden haritalandiriyor. Benmkinde var ama o ozellik. Annemlerin evi 130 m2 falan ortalama tek tur sarj yetiyor diye biliyorum. Bide annem mutfagi gunde 3 4 kez supurtuyor cabuk sarj oluyor allahtan😂
Woody 1Dost internetten alınanların garantisi olmuyor. Mi storede satılanlarda garanti var. Bu nedenle ben fiyat farkı olsa da Mi Storedan aldım
Woody 1Dost 2 sene bayi garantisi var. Adamlae bugun satıp haftaya dukkanı kapatsa muhattap bulamazsınız
Arasannesi 1Dost biz de geçen hafta n11 den aldık roborock bir sorun olmuyor kutusuyla garantısıyle gelıyor yanı guvenılır sıteler bunlar sorun yasamazsınız satıcının yorumlarına puanına falan bakın