gulsahbaydemir Aybuke_ oturduğunuz yerde araştırabilirsiniz. Cama falan asıyorlar genelde eve iş verilir vs.
Deletedmom265 -Sunshine- istediğin yerden sen bilgi veriyorsun kadın kargoya veriyor komisyonunu veriyor
1Dost Bi ara kıyafet sattım işlerim cok iyiydi sayfam kapandı emeklerim çöp oldu bıraktım bi iki ay önce komisyonlu kehribar ve hediyelik eşya işine başladım ama bu dönemde malum satış olmuyor ben yinede devam ediyorum sayfamı büyütmeye calışıyorum
aleynaerva Senemmm11 kaliplarini aldim tas tozu var onunla kaliplara dokuyorum sonra boyayip satiyorum vatsapta instagramda sadece kendi cevreme satiyorum
elizinannesi-19 aleynaerva ya bi ara bende düşündüm ama yapabilir miyim bilmiyorum. Nasıl yapılıyor nasıl ilerliyor nasıl kâr elde ediyorsunuz bilgi verir misiniz? Başlamak için ne kadar bütçe gerekiyor
aleynaerva elizinannesi-19 ben 200 tl ile basladim ama gorumcemle ortak aldim 100 o koydu 100 tl ben bi kac tan3 kalip ve boya aldik sonrasinda sattikca para kazandikca kalip ve malzeme aldık kendi paramdan sade e 100 tl verdim 1 ay sonunda malzeme parasini cikarmistim ekstra 400 tl bana kalmisti 400 tl gorumceme kalmisti
aleynaerva elizinannesi-19 kaliplarini aldim tas tozu var onunla yapip kaliplara dokuyorum boyuyorum sonra cevreme satiyorum vatsapta instagramda paylssiyorum
elizinannesi-19 aleynaerva günde kaç tane yapabiliyorsunuz ve sipariş aldığınızda kaç tane alıyorsunuz? Kaç günde hazır oluyor siparişler