Aybuke_ Bana yardımcı olabilir misiniz eger yapıyorsanız bilgi verirmisiniz ev alabilmek için en azından evin yukunu almak istiyorum belki aramızda yapan vardır
Dln49 Aybuke_ İstanbul Kanarya da oturuyorum eve yakın bir yer var mesela ordan boncuk işleme işleri falan alıyorum en azından mutfak masrafımı çıkartıyorum 😊
gulsahbaydemir Aybuke_ ben bugün almayı düşünüyorum buldum bir yer, evde sıkılıyorum bi yere de gidemiyoruz değişiklik olur dedim.
Aybuke_ gulsahbaydemir ben instagramdan buldum hepsi kapora istyo siizn buldugnz yerde kapora istyorm aceba
gulsahbaydemir Aybuke_ yok ama yollamayın kapora falan dolandırıcı olabilirler. İş vereninde kapora istediğini ilk defa duydum.
gulsahbaydemir Aybuke_ oturduğunuz yerde araştırabilirsiniz. Cama falan asıyorlar genelde eve iş verilir vs.
aleynaerva ben evde kokulu taş yapıyorum ciddi anlamda kar elde ediyorum mutfak masrafın kizim bez ihtiyacı evimin bir cok eksigiji karsikiyorum
Deletedmom265 Ygtaliannesi whatsapp grupları var elbise atıyorlar sizde satıyorsunuz ürün başına 15 bazen 10 bazen 20 kazanıyorsunuz Aybuke_
Dln49 Zombi el beceriniz varsa kolay işler değişiyor boncuk nakış falan şuan nakış yapıyorum bana göre kolay iyi gidiyor