OlgaArslan theQueen ne iki üç ayı inan haftada 1 halıları siliyorum ama yine 1 haftada ne hale geliyo düşün artık. Bide biz önceden elektrik süpürgesiyle uyuyoduk şimdi neden korkuyo anlamadım 😒
OlgaArslan yeg çoook teşekkür ederim hızır gibi yetiştin valla çok sağol inşallah bende de işe yarar 😇
OlgaArslan Kızlar streç çok basit bi olay biberiye yağını eritmek istediğiniz bölgeye masaj yaparak sürün ardından streç filmle 4-5 kat streçleyin eğer emziriyosanız biberiye yağını 1 saat tutun sonrasında silin tekrar streç filmle 4-5 kat geçin ve bütün gün o şekilde dolaşın. Ama emzirmiyosanız istediğiniz kadar durabilirsiniz sorun olmaz daha çok faydası olur. Bende sonuç güzel oldu 🤗
OlgaArslan Thesra 💓 Thesra iyi para gelir bundan hemen bi instagram açmalısın 🥳 Thesra seni yormayım dedim 😎
Thesra OlgaArslan Vay double yorum 😅 acicam insta birtane bende az zamani var bir suru proje var kafamda zaten😅 bakalim kismet
Thesra cocomela 3 yemek kasigi yogurdun icine yarim limon sıkıp karıştırın üzerine 1 şişe maden suyu azar azar ekleyin gece yatmadan önce ve sabah kahvaltıdan önce tüketin
Thesra [bilinmeyen] Ilk gun cok zorlayarak giyiyosun ikinci gun az zorlanarak ucun gun zorlanmadan giyiniyorsun aslinda cokda zor degil🤷🏽♀️ Tuvalete giderken cikarmak mi o neden🤔🤔
OlgaArslan Nillllllll Deniss99 Benimoykum hepinize tek tek aynı şeyi yazmak biraz yorucu geldi ama yoğun istek olduğu için şimdi post açacam oradan bakabilirsiniz ve merak ettiklerinizi sorabilirsiniz 😇